Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Introduktion

Landbrugs- og miljøvidenskab er kun så vigtige som den mad, du spiser, det tøj, du har på, og vandet og luften omkring dig. UGA College of Agricultural and Environmental Sciences har samlet verdenskendte videnskabsmænd og exceptionelle studerende for at forbedre kvaliteten og beskytte livets fornødenheder.

CAES er blandt de bedste og mest etablerede amerikanske landbrugsskoler. I sine klasseværelser, Agricultural Experiment Stations og dets statsdækkende netværk af UGA Cooperative Extension-kontorer er fakultetet og personalet på CAES dedikeret til at opdage, undervise og levere den videnskab, der kræves for, at en sund livsstil kan blomstre i Georgia.

CAES er en af 18 skoler og colleges, der udgør University of Georgia. Små klasser på øverste niveau giver eleverne mulighed for nemt at komme i kontakt med professorer. Studerende kan studere planter, dyr, forretning, kommunikation, undervisning, fødevarevidenskab og miljø. Kollegiet fokuserer på at give en sikker fødevareforsyning, et rent miljø og et bedre liv for alle. CAES har klasseværelser, laboratorier og faciliteter på UGA-campusser i Athen, Griffin og Tifton, Georgia.

Ledere inden for innovation

Vi er førende inden for landbrugs- og miljøinnovation for at pleje vores globale økosystemer, berige vores lokalsamfund og udstyre den næste generation af ledere.

Praktisk læring

Uanset programmet har vi unikke læringsmuligheder i og uden for klasseværelset for vores elever. CAES tilbyder fordybende læringsoplevelser i verdensklasse, herunder praktikophold, forskningsmuligheder og studier i udlandet. Se, hvor CAES kan tage dig hen, og opdag, hvordan du kan frigøre dit sande potentiale hos UGA.

Fakta

 • 100 % af fjerkrævidenskabsstuderende har jobplacering efter endt uddannelse
 • 1 ud af 3 af vores studerende studerer i udlandet
 • 53 % af vores studerende modtager økonomisk støtte
 • #2 Bedste Landbrugs- og Havebrugs Planteavlshøjskole
 • 15 lande med studier i udlandet
 • #3 for landbrugsvidenskab i USA
 • #8 Entomologiprogram i verden
 • $830.000+ i stipendiefinansiering blev leveret af vores College til CAES-studerende sidste år
 • 19.940+ alumner i CAES-familien
 • 850 produkter er nået til markedet baseret på UGA-forskning; over halvdelen er plantesorter, vacciner og enheder, der understøtter Georgiens landbrug

Diversitetsprogrammer

Mange veje, én mission

UGA College of Agricultural and Environmental Sciences byder studerende med alle baggrunde velkommen og huser fakulteter og medarbejdere over hele kloden. Vi er forpligtet til at tilbyde et inkluderende læringsmiljø for studerende, fakulteter og medarbejdere fra alle baggrunde og etniske grupper. Vores mål er at fremme individuel vækst og stærke relationsskabende færdigheder, der giver vores elever mulighed for at bidrage og udmærke sig i et globalt samfund effektivt.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Programmer

      Institutionen tilbyder også:

      Spørgsmål