Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Introduktion

Vi uddanner, innoverer, transformerer og fortaler. Alt for at styrke sårbare familier.

Vi dyrker et forskelligt og prisvindende fakultet. Vi har et unikt praktikprogram, der forbereder vores studerende på professionel succes. Og du kan finde vores alumner, der gennemfører social forandring i hele verden.

School of Social Work omfavner University of Illinois at Urbana-Champaign 's mission om at forbedre borgernes liv i Illinois,

over hele nationen og over hele verden gennem vores lederskab inden for læring, opdagelse, engagement og økonomisk udvikling. Vores mission er at forberede morgendagens ledere til at være fortalere for og agenter for social forandring. Skolen er også forpligtet til at udvikle og formidle viden, der bidrager til responsive sociale velfærdspolitikker, programmer og praksis. Skolen fremmer værdierne i socialt erhverv gennem sit engagement i mangfoldighed og social retfærdighed, dets fokus på gensidige interaktioner mellem mennesker og deres økologiske systemer og dets vægt på brugen af forskningsbaseret praksis med sårbare og marginaliserede befolkninger.

Placeringer

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Spørgsmål