Keystone logo
University of Johannesburg Ph.d. i socialt arbejde
University of Johannesburg

Ph.d. i socialt arbejde

Johannesburg, Sydafrika

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20.405 / per year *

På campus

* studerende fra lande i Afrika: R2000,00 om året | studerende fra kontinenter uden for Afrika: R17000,00 om året

Introduktion

Ph.d.-uddannelsen indebærer et betydeligt stykke selvstændig forskning, der bidrager med noget nyt til teori eller praksis inden for socialt arbejde. Programmet hjælper dig med at blive ekspert i en bestemt facet af socialt arbejde. Vi har fire doktorgradsvejledere med en bred vifte af ekspertise, herunder klinisk socialt arbejde, samfundsudvikling, udviklingsforskning, økonometri, kønsbaseret voldshåndtering, erhvervsmæssigt socialt arbejde, fattigdom, robusthed, social udvikling, socialpolitik, social sikring og unge overgange.

Vejlederne har anerkendt ekspertise inden for både kvalitative og kvantitative metoder og er forpligtet til stringens og ekspertise.

Grunde til at studere på UJ

  • UJ tilbyder ikke kun et særligt program kaldet First Year Experience for at hjælpe med at orientere eleverne gennem det første år, men vi tilbyder også en Senior Student Experience, der gearer eleverne mod arbejdspladsen!
  • Grib muligheden for at deltage i en række forskellige sportsgrene og træne sammen med Olympians og Paralympians på topmoderne baner, baner og baner, eller bare hold dig i form ved at deltage i et af fitnesscentrene på hver af vores 4 campusser.
  • Bliv en del af et ungt, levende og agilt universitet, der reflekterer og tilpasser sig let til vores lands forhåbninger, samtidig med at den bevarer global relevans gennem adskillige internationale partnerskaber.
  • 178 Internationalt respekterede og accepterede kvalifikationer.
  • Tilmeld dig et universitet, der bekymrer sig nok til at have rejst over R300 millioner siden starten af 2016 for at støtte Missing Middle Campaign. UJ sørger også for, at mere end 6.000 trængende studerende får to sunde måltider om dagen.
  • Studér i den pulserende guldby – Sydafrikas økonomiske centrum. Slut dig til en levende, kosmopolitisk, progressiv gruppe af studerende og akademikere på vej til at genskabe fremtiden!
  • UJ tilbyder en fantastisk oplevelse på campus, uanset om du bor i en af UJs boliger, tilhører et daghus, eller om du bare vil hygge dig på Studentercentrene på alle campusser.
  • Vi sikrer sundhed, sikkerhed og sikkerhed for alle vores studerende gennem vores egne sundhedstjenester på campus og UJ Protection Services.
  • Vidste du, at det i løbet af de første fem år af UJ's eksistens fordoblede sit målrettede forskningsresultat og fortsætter den dag i dag med at slå rekorder!

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål