Keystone logo
University of Johannesburg Ph.d. i transportøkonomi
University of Johannesburg

Ph.d. i transportøkonomi

Johannesburg, Sydafrika

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20.405 / per year *

På campus

* studerende fra lande i Afrika: R2000,00 om året | studerende fra kontinenter uden for Afrika: R17000,00 om året

Introduktion

Formålet med ph.d. i transportøkonomi er at udvikle intellektuelle og specialiserede kompetencer og praktiske færdigheder inden for erhvervelse, fortolkning, forståelse, analyse og anvendelse af transportøkonomi, ledelse og reguleringsprincipper. Den studerende skal udvikle forsknings-, skrive- og kreativ tænkning inden for det transportøkonomiske område. Den studerende skal være i stand til at træffe strategiske beslutninger i forbindelse med transportsektoren og analysere og vurdere eventuelle interne eller eksterne beslutninger, der påvirker denne sektor. Den studerende skal også være i stand til at reflektere over sine ledelsesmæssige beslutninger og anvendelser til at analysere og vurdere effekten heraf i den holistiske kontekst af transportøkonomi, ledelse og regulering. Specialet skal udgøre en afspejling af viden og indsigt i det transportøkonomiske område. Denne kvalifikation har til hensigt at give originale bidrag til det transportøkonomiske område.

Grunde til at studere på UJ

  • UJ tilbyder ikke kun et særligt program kaldet First Year Experience for at hjælpe med at orientere eleverne gennem det første år, men vi tilbyder også en Senior Student Experience, der gearer eleverne mod arbejdspladsen!
  • Grib muligheden for at deltage i en række forskellige sportsgrene og træne sammen med Olympians og Paralympians på topmoderne baner, baner og baner, eller bare hold dig i form ved at deltage i et af fitnesscentrene på hver af vores 4 campusser.
  • Bliv en del af et ungt, levende og agilt universitet, der reflekterer og tilpasser sig let til vores lands forhåbninger, samtidig med at den bevarer global relevans gennem adskillige internationale partnerskaber.
  • 178 Internationalt respekterede og accepterede kvalifikationer.
  • Tilmeld dig et universitet, der bekymrer sig nok til at have rejst over R300 millioner siden starten af 2016 for at støtte Missing Middle Campaign. UJ sørger også for, at mere end 6.000 trængende studerende får to sunde måltider om dagen.
  • Studér i den pulserende guldby – Sydafrikas økonomiske centrum. Slut dig til en levende, kosmopolitisk, progressiv gruppe af studerende og akademikere på vej til at genskabe fremtiden!
  • UJ tilbyder en fantastisk oplevelse på campus, uanset om du bor i en af UJs boliger, tilhører et daghus, eller om du bare vil hygge dig på Studentercentrene på alle campusser.
  • Vi sikrer sundhed, sikkerhed og sikkerhed for alle vores studerende gennem vores egne sundhedstjenester på campus og UJ Protection Services.
  • Vidste du, at det i løbet af de første fem år af UJ's eksistens fordoblede sit målrettede forskningsresultat og fortsætter den dag i dag med at slå rekorder!

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål