Keystone logo
University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

Introduktion

Bicocca er et ungt universitet, som vil forbinde dig med studerende fra hele verden. Du vil ikke bare være studerende her. Du bliver medlem af det globale samfund. Siden grundlæggelsen har Milano-Bicocca Universitetet nået ud over sine grænser og har indgået forskellige aftaler med europæiske og ikke-europæiske universiteter.

Forskning er altid global. Vores lærere er medlemmer af internationale forskningsgrupper, der deler mange projekter og initiativer med en fælles forpligtelse til at øge undervisningens kvalitet. Vores fokus på innovation giver de studerende en konkurrencedygtig og praktisk uddannelse

Vores tradition

På Bicocca ændrer vi os altid i takt med verden omkring os og kombinerer videnskabelig stringens med en evne til at udvikle os i takt med, at vi tager fat på nye udfordringer og stræber efter højere mål. Bicocca er ganske enkelt en livsstil.

Studerende, lærere og medarbejdere har et fælles mål om at bevare Bicoccas førende rolle inden for uddannelse, etik, respekt, færdigheder og ekspertise. Sammen har vi opbygget et stimulerende og åbent miljø, hvor vi kan give næring til passioner, færdigheder og viden. Bicocca handler ikke kun om uddannelse - det handler også om engagement, kultur, viden, teknologi, hårdt arbejde og succes.

Bicocca er mere end et universitet.

Mission & Vision

Gennem vores brede og rige uddannelsestilbud har vi til formål at give de studerende mulighed for at finde deres virkelige kald, fremme deres egne interesser, se kritisk på tingene og erhverve færdigheder og solid viden til at opbygge deres profession.

Fremragende undervisning, fremragende forskning og service af høj kvalitet sætter fokus på den enkelte som søjler i et moderne, fremtidsorienteret universitet.

Vores universitet lærer sine studerende at gribe verdens muligheder og ikke være bange for at konfrontere dem og sætte sig selv på spil. Det er et rummeligt universitet, der deler, respekterer og beskytter mangfoldighed som en af sine vigtigste værdier.

Bicocca er førende inden for lokal og international kulturel udvikling.

Campus funktioner

  Placeringer

  • Milan

   Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

  Programmer

  Spørgsmål