Keystone logo
University  of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University  of Milano - Bicocca

Introduktion

Bicocca er et ungt universitet, der vil forbinde dig med studerende fra hele verden. Du bliver ikke bare studerende her. Du bliver medlem af det globale fællesskab. Siden grundlæggelsen har universitetet i Milano-Bicocca nået ud over sine grænser og indgået forskellige aftaler med europæiske og ikke-europæiske universiteter.

Forskning er altid global. Vores undervisere er medlemmer af internationale forskningsgrupper, der deler adskillige projekter og initiativer, med en fælles forpligtelse til at øge kvaliteten af undervisningen. Vores fokus på innovation tilbyder studerende konkurrencedygtig og praktisk træning

Vores tradition

Hos Bicocca forandrer vi os altid med verden omkring os, og vi kombinerer videnskabelig stringens med en evne til at udvikle os, mens vi tackler nye udfordringer og stræber efter højere mål. Ganske enkelt er Bicocca en livsstil.

Studerende, lærere og medarbejdere deler det fælles mål om at ville bevare Bicoccas førende rolle inden for uddannelse, etik, respekt, færdigheder og ekspertise. Sammen har vi bygget et stimulerende og åbent miljø, hvor vi kan brænde passioner, færdigheder og viden. Bicocca handler ikke kun om uddannelse - det handler også om engagement, kultur, viden, teknologi, hårdt arbejde og succes.

Bicocca er mere end et universitet.

Mission & Vision

Gennem vores brede og rige uddannelsestilbud sigter vi mod at give eleverne mulighed for at finde deres rigtige kald, fremme deres egne interesser, tage et kritisk blik og tilegne sig færdigheder og solid knowhow til at opbygge deres erhverv.

Fremragende undervisning, fremragende forskning og service af høj kvalitet sætter individet i fokus som grundpillerne i et moderne, fremtidsorienteret universitet.

Vores universitet lærer sine studerende at gribe verdens muligheder og ikke at være bange for at konfrontere dem og sætte sig selv derude. Det er et inkluderende universitet, der deler, respekterer og beskytter mangfoldighed som en af dets hovedværdier.

Bicocca er førende inden for lokal og international kulturudvikling.

Campus funktioner

    Placeringer

    Placeringer
    • Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

    Spørgsmål