Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Introduktion

Annenberg School producerer forskning, der fremmer forståelsen af offentlig og privat kommunikation. Skolen uddanner doktorgradsstuderende i teorier, substans og metoder til kommunikationsforskning og giver en førsteklasses liberal kunstuddannelse til studerende gennem kommunikationsstudiet.

Annenberg School for Communication ved University of Pennsylvania kombinerer intimiteten af meget selektive kandidat- og bacheloruddannelser med dynamikken, ressourcerne og personalet i et større forskningsinstitut. Indlejret i et af verdens førende forskningsuniversiteter og byer i verdensklasse kan Annenberg-studerende følge deres forskningsinteresser på næsten ethvert akademisk kryds, de vælger. Indflydelsen fra digitale netværk på store gruppeaktiviteter, indvirkningen af sundhedsrelaterede meddelelser og medieindhold på sundhedsbeslutninger og aspekterne af sammenkoblede sociale, økonomiske og teknologiske systemer på hverdagen er blot nogle få af de flerlags og sammenkoblede forskningsfelter fundet blandt Annenbergs fakultet, forskere og studerende.

Med en kollegial rækkevidde, der spænder over kontinenter, repræsenterer Annenberg i dag sammenløbet af ekspertise fra gæsteforskere og praktikere, hvilket giver Annenberg-studerende mulighed for at interagere både formelt og uformelt med nogle af de mest spændende intellektuelle talenter i verden.

Placeringer

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Programmer

    Spørgsmål