Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg Kommunikation Graduate Program
University of Pennsylvania Annenberg

Kommunikation Graduate Program

Philadelphia, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Annenberg School for Communication er hjemsted for fakultet og studerende i verdensklasse. Det kombinerer intimiteten af et selektivt kandidatprogram med dynamikken, ressourcerne og personalet fra et større forskningsinstitut indlejret i et af verdens førende forskningsuniversiteter. Skolen er også et korsvej for gæsteforskere og praktikere, der giver Annenberg-studerende mulighed for at interagere formelt og uformelt med spændende internationalt respekteret talent.

Annenberg er tværfagligt af design. Medlemmer af fakultetet og studerende kommer fra en bred vifte af baggrunde, herunder kommunikation, psykologi, statskundskab, sociologi, antropologi, historie og jura. Studerende opfordres også til at supplere deres kommunikationskurser med dem, der tilbydes gennem en af Penns 11 andre fremtrædende skoler. Resultatet er en levende intellektuel oplevelse, der træner de studerende til at anvende og tilpasse forskellige teorier og metoder til de banebrydende kommunikationsspørgsmål i det 21. århundrede.

Alle ph.d.-studerende er fuldt finansieret i op til fem år, inklusive undervisning og gebyrer, sundhedspleje, undervisning og forskningsstipendier og afhandling forskningsstipendier. Alle studerende modtager også årlige forsknings- og rejsefonde, så de kan udvikle deres forskning og præsentere den på større nationale og internationale konferencer. Ud over formelle klasser er studerende i stand til at arbejde med fakultetet om tilskuds- og centerstøttede projekter, deltage i og deltage i hyppige kollokvier og workshops og engagere sig i forsknings- og læringsmuligheder over hele kloden - alt sammen designet til at forbedre deres intellektuelle vækst og faglig uddannelse.

Om skolen

Spørgsmål