Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Introduktion

University of Tennessee Space Institute (UTSI) er en uddannelses- og forskningsinstitution beliggende i Middle Tennessee, der støder op til US Air Force Arnold Engineering Development Complex. UTSI blev etableret i 1964 som en del af University of Tennessee og er blevet en internationalt anerkendt institution for kandidatstudier og forskning inden for teknik, fysik, matematik og luftfartssystemer og har ydet bemærkelsesværdige bidrag på lokalt, statsligt, nationalt og globalt niveau .

Mission

UTSI demonstrerer konsekvent en kultur af ekspertise inden for kandidatuddannelse og sponsoreret forskning for at fremme state-of-art inden for integrerede rumfartstestvidenskaber, der tilføjer værdi for vores interessenters succes.

Vision

At være det førende universitet inden for integrerede rumfartstestvidenskaber.

Vores kandidater

Over 2000 kandidatgrader - inklusive mere end 250 doktorgrader - er blevet tildelt gennem UTSI, et stort antal af dem til Tennesseans. I årevis har UTSI tjent Tennessee-industrien ved at tilbyde en off-campus master of science (MS) uddannelse i Engineering Management (Industrial Engineering) på industrielle steder. Vi har mange fornemme alumner, hvoraf flere har opnået national berømmelse som astronauter, virksomhedsformænd, ledende videnskabsmænd, ingeniørledere og anerkendte forskere og videnskabsmænd. Mange af vores alumner besætter højtstående stillinger i industri, regering og universiteter, ikke kun i USA, men også i andre lande.

Akkreditering

University of Tennessee, Knoxville er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studerende, der opnår kandidatgrader og certifikater i discipliner, der tilbydes af University of Tennessee Space Institute, er kandidater fra University of Tennessee, Knoxville, som løbende er blevet akkrediteret af SACSCOC siden 1897 og er autoriseret til at tildele baccalaureate, master og doktorgrader. Kontakt Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring på 404-679-4500 for spørgsmål om akkrediteringen af University of Tennessee, Knoxville.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

Placeringer
  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Spørgsmål