Keystone logo
University of Texas Arlington Ph.d. i Elektroteknologi
University of Texas Arlington

Ph.d. i Elektroteknologi

Arlington, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10.126 / per semester *

På campus

* $ 10.126 pr. Semester for ikke-residenter (tager 9 timer pr. Semester). $ 4.577 pr. Semester for ikke-residenter (tager 9 timer pr. Semester).

Introduktion

Kursusudbuddet giver den studerende mulighed for at udvide såvel som at intensivere sin viden inden for en række områder inden for elteknik. Den studerende kan ved hjælp af en fakultetrådgiver planlægge et program inden for et eller flere fagområder inden for elteknik eller udbud af tilknyttede afdelinger inden for videnskab og teknik.

Graduate studie og forskning tilbydes inden for områderne:

 • Digitale og mikroprocessor / Controller Systems: Digitale Signal Processorer, Embedded Microcontrollers, Mikroprocessorer, Avancerede Mikroprocessorsystemer
 • Solid State-enheder, kredsløb og systemer: Semiconductor Theory, Microwave Devices, og kredsløb, analoge elektronik.
 • Systemer og styringer: Systemer, Kontrol, Produktion, Diskret Hændelseskontrol, Neural og Fuzzy Control, Nonlinear Modern Control, Biomedical Signal Processing og Instrumentation
 • Elektromagnetiske felter og applikationer: Fjernføler, elektromagnetiske felter, formeringssystemer, spredning, stråling og mikrobølgeanlæg.
 • Digital signal- og billedbehandling: Visionsystemer, neurale netværk, statistisk signalbehandling, ikke-lineær billedbehandling, virtuel prototyping og virtuelle miljøer.
 • Telekommunikations- og informationssystemer: Informationssendings- og kommunikationssystemer
 • Power Systems: Effektiv drift, generering, transmission, distribution, deregulering
 • Optiske enheder og systemer: Optik, Elektrooptik, Diffraktive Optik, Nonlinear Optik og Lasere
 • Nanoteknologi og MEMS - Materialer og apparater: Kvantum elektroniske enheder, Halvlederoverflader og grænseflader, Enkelt elektronenheder, Sensorer og detektorer, Kulstofnanotubeanordninger, Støj og pålidelighed i nano-elektroniske enheder, Mikroaktuatorer, RF MEMS, Polymerelektronik og Nanophotonics
 • Vedvarende energisystemer og køretøjsteknologi: Power Electronics Engineering, Motor Drives, Renewable Energy Systems, Grid-Integration og Vehicular Power Structure

Programmet er designet til at tilfredsstille behovene hos studerende, der forfager ph.d.-grader og at sørge for, at den studerende søger at øge viden inden for elektroteknik relateret til ingeniørpraksis. De udbudte kurser giver praktiserende ingeniører avanceret, opdateret uddannelse inden for elteknik.

Adgangskrav

Adgangsprocessen behandler alt ansøgningsmateriale, herunder officielle transkripter, GRE-scoringer, anbefalingsbrev og angivelse af formål. Ingen enkelt objektiv faktor bruges til at afslutte beslutningen om optagelse eller at nægte adgang. Det forventes, at en ansøger har baggrund inden for områder som lineære systemer, DC og AC elektronik kredsløb, statiske og dynamiske elektromagnetiske felter, mikroprocessorer, blandt de kurser, der er gennemført i en typisk el-studieplan. Studerende med en BS på andre områder opfordres til at ansøge, men de kan blive påkrævet for at afhjælpe en mangel på krævede EE kurser ved at tage nogle bachelor EE kurser. Der vil blive forsøgt at matche de potentielle kandidatstuderes tekniske ambitioner med de afdelinger, der er nødvendige for at give et stimulerende akademisk miljø for eleverne og deres kandidatuddannelse.

Kriterier vedrørende (1) ubetinget optagelse, (2) foreløbig optagelse, (3) udsat optagelse, (4) nægtelse af optagelse og (5) stipendium er angivet nedenfor). Optagelse med ubetinget status: En typisk ansøger, der er "optaget", har opfyldt følgende adgangskrav.

 • Minimumskrav til GPA-kravet
  • Til Ph.D. optagelse 3,5 baseret på MSEE eller tilsvarende
 • Relevans af den studerendes bacheloruddannelse (baggrund) til EE-læseplanen.
 • Rigor af den studerendes bachelorgrad.
 • Universitets / kollegiums omdømme, at den studerende modtog sine tidligere grader
 • Publikationerne i videnskabelige konferencer / tidsskrifter er valgfri, men vil forbedre både en studerendes chancer for at sikre adgang og modtage økonomisk støtte.
 • Tre anbefalingsbreve fra enkeltpersoner, der kan bedømme sandsynligheden for succes for den studerendes kandidatstudie.
 • GRE resultater af mindst følgende:
 • Kvantitativ score
  = 720 (ny skala: 156) for MS
  eller
  = 750 (ny skala: 159) til ph.d.
 • Verbal score = 400 (ny skala: 146)
 • Analytisk skrivning = 3 for MS eller = 3,5 for Ph.D
 • For en international studerende, et yderligere krav ud over dem, der er angivet ovenfor:
 • Ansøgeren skal opfylde minimumskravene til engelskspråklige sprog som beskrevet i katalogets generelle adgangskrav. Dog opfylder minimumskravet ikke adgang. Programmet vil give præference til studerende med en TOEFL score på 83 for den internetbaserede test med mindst 19 i hver af de fire kategorier. Alternativt ses IELTS-score på 6,5 i alle kategorier på samme måde.

Yderligere oplysninger om adgangskrav.


Gradskrav

Ph.D. er en grad med vægt på forskning. Krav til ph.d.-graden er beskrevet andetsteds i det generelle katalogafsnit om uddannelser / krav. Tilladelse til at fortsætte uden for kandidatuddannelsen vil være baseret på karakterpoint gennemsnittet og GRE scoringer som beskrevet ovenfor. Godkendelse til at fortsætte i ph.d.-programmet er givet ved tilfredsstillende afslutning af følgende procedure:

 1. At opnå godkendelse af en dissertation rådgiver, og
 2. Passerer den diagnostiske undersøgelse. Denne eksamen vil være over de tre fagområder, der er valgt af den studerende.

Gennemgang kurser til den diagnostiske eksamen skal udfyldes i løbet af MS-graden eller i løbet af de første 30 kandidat timer, der kræves for adgang til ph.d. program.

Denne procedure skal udfyldes inden for kursusåret mod Ph.D. En studerende, der ikke har forsøgt den diagnostiske eksamen på dette tidspunkt, vil få lov til endnu en mulighed for at tage eksamen i løbet af den næste hele semester.

Arbejdsprogrammet forventes at omfatte mindst 15 semester timer af kandidatuddannelser uden for kandidatuddannelsen og tilstrækkelige dissertation semester timer som krævet for at afslutte afhandlingen. Alle kandidatniveau kurser tælles i 15-timers minimum. Blandt 15 timers minimum er mindst 6 semester timer af avanceret kandidat niveau kursusarbejde påkrævet. Derudover kræves 2 semestre af 1 semester time seminar kursus (EE 5190). Seminarets kursus er ikke talt i 15-timers minimum. Den tilsynsførende professor kan kræve yderligere kurser ud over det 15-timers minimum, hvis det anses for nødvendigt for at opnå den forskning, der kræves for afhandlingen. Disse kurser kan omfatte graduate niveau matematik, videnskab eller engineering relevant for den studerendes afhandling program, men kun med godkendelse af Graduate Advisor.

Til den direkte ph.d. program, forventes arbejdsprogrammet at indeholde mindst 30 semester timer af kandidatniveau coursework ud over bacheloruddannelsen og tilstrækkelige afhandling semester timer som krævet for at afslutte afhandlingen. Blandt 30 timers minimum er minimum 6 semester timer af avanceret kandidat niveau kursusarbejde påkrævet. Derudover kræves 2 semestre af 1 semester time seminar kursus (EE 5190). Seminarets kursus er ikke talt i 30-timers minimum.

Status for en ph.d.-kandidat er godkendt til studerende, der har bestået en mundtlig omfattende eksamen (et omfattende afhandlingsforslag) og forelagt et afsluttende arbejdsprogram. Den omfattende eksamen vil blive påkrævet på det tidspunkt, hvor den studerende har gennemført de nødvendige kurser. Hvis den studerende fejler eksamen, vil han / hun få en yderligere chance for at videregive det senest i løbet af det følgende semester. Efter afslutningen af ​​den omfattende eksamen skal kandidaten tilmelde sig afhandlingskurset EE 6699 FORSKIFT eller EE 7399. Den studerende kan kun tilmelde sig EE 7399 DOCTORAL DEGREE COMPLETION en gang. Hvis den studerende ikke tager eksamen i semesteret, anvendes EE 7399, skal alle fremtidige semestre den studerende indskrive i EE 6699, indtil afhandlingen er forsvaret. 9 semester timer af afhandling er påkrævet for at blive uddannet.

Undervisning og overkommelighed

UTA-oplysninger om undervisning og overkommelighed

Datoer for prioritetsansøgning

Efterår | 15. marts
Forår | 15. august
Sommer | 15. februar

Ansøgninger accepteres efter den offentliggjorte prioritetsdato for hvert valgperiode, men for garanteret behandling af optagelse skal du indsende ansøgningen og tilhørende materiale inden prioritetsdatoen. Det er dog vigtigt at ansøge i god tid inden din påtænkte startdato for at være berettiget til programspecifikke finansieringsmuligheder såsom assistenter og stipendier. Husk, at behandlingsperioder for afdelingernes ansøgning varierer meget, og nogle programmer kræver ansøgninger op til et år i forvejen.

Om skolen

Spørgsmål