Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Introduktion

University of Vaasa Executive Education har stærke rødder i University of Vaasa og videnskabens verden. Vi er den mest spændende og indflydelsesrige udbyder af voksen- og efteruddannelsestjenester til ledere og fagfolk i Finland.

Hvorfor vælge University of Vaasa Executive Education ?

Effektivitet

Vi leverer inspirerende og virkningsfuld voksen- og efteruddannelse, der giver dig praktiske værktøjer til at arbejde effektivt og effektivt i en arbejdsverden i stadig forandring.

ekspertise

Vores praktiske programmer udnytter undersøgt universitetsvidenskab, teori og akademisk proces til effektivt at løse dagligdags ledelses- og forretningsudfordringer.

Tilgængelighed

Vi er en serviceorienteret, fleksibel og tilgængelig voksen- og efteruddannelsespartner, der har gjort dets tjenester nemme at vælge, skræddersy, købe og levere.

Skil dig ud og få indflydelse

Inspirerende uddannelse af høj kvalitet til effektiv udvikling af arbejdslivet

Executive Education ved University of Vaasa er en coach, træner og ekspert i ledelse, organisationsudvikling og forretningsfærdigheder. Vi tilbyder en innovativ tilgang til vækst, forandring og ledelsesudfordringer. Vi er også en naturlig sparringspartner for virksomheder. Vi vil investere i kompetencer. Vi styrker og udvikler vores partneres og kunders forretningsforståelse. Vores træning giver tillid til beslutningstagning og evnen til at se fremad. Den modulære opbygning af vores kurser giver fleksibilitet, der passer til din arbejds- og livssituation.

Executive Education-programmer

Vores lederuddannelser omfatter både kort- og langsigtede programmer for ledere, mellemledere og ledere, der arbejder som nærmeste supervisorer. Programmer dækker ledelse og ledelse, forskellige områder af forretningskompetence og særlige karakteristika for udvalgte industrier. Nogle studiemoduler tilrettelægges regelmæssigt, og nogle er engangsmoduler. Se nærmere og find den rigtige for dig!

Executive MBA

  • Executive MBA-programmet ved University of Vaasa vil lede din tænkning og handling i en strategisk og mere rentabel retning. Den nyeste forskningsbaserede viden giver et solidt grundlag, som du kan omsætte i praksis ved hjælp af MBA-uddannelsen. De rigtige tal og ord er en nødvendighed i ledelsen. Derfor dækker vores program både den hårde kerne af forretningskompetencer såvel som menneskeorienteret ledelse – ikke at forglemme kunderne.

Skræddersyede programmer

  • Vi kan organisere skræddersyede trænings- og udviklingsprogrammer, såsom ledercoaching, executive team coaching og velvære på arbejdspladsen, for at imødekomme behovene i din organisation inden for områderne ved universitetet i Vaasa. Vi kan dække forskellige temaer inden for ledelse og forretning samt teknologi og offentlig ledelse.

Online kurser

  • Vi tilbyder tids- og stedsuafhængig online træning for eksperter, ledere og ledere. Vores online uddannelsesforløb er baseret på evidensbaseret viden, er praktiske og giver konkrete værktøjer til at imødekomme arbejdslivets behov.

Doctor of Business Administration DBA

  • Hvis du ønsker at yde et slagkraftigt bidrag til praksis i organisationer, samfund og økonomier, mens du udvikler din egen karriere, så bør du transformere din vision og udvide din horisont gennem DBA.

Placeringer

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Spørgsmål