
University of Veterinary Sciences
Ph.D. i fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologiBrno, Tjekkiet
VARIGHED
4 Years
SPROG
Engelsk
TEMPO
Fuldtid, Deltid
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2025
STUDIEAFGIFTER
EUR 4.700 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Introduktion
Nøgle Fakta
- Program: Fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi
- Kvalifikationsniveau: doktorgrad
- Studieform: fuld tid eller kombineret, 4 år
- Tildelt kvalifikation: Ph.D.
Indlæggelser
Læreplan
Programmets profil:
Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til den nuværende videnskabstilstand og niveau og praksisens behov i Europa. Kandidater fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology opnåede dybdegående teoretisk viden og praktiske færdigheder erhvervet under uafhængig kreativ aktivitet og erhvervelse af ny videnskabelig viden inden for studieretningen. Kandidater kan aktivt dele deres viden inden for studieretningen på internationalt niveau og offentligt. Baseret på denne kvalifikation er kandidater hovedsageligt ansat ved forskningsinstitutioner og universiteter.
Afgangskrav:
Minimum 240 ECTS, tilstand afsluttende eksamen, forsvar af doktorafhandlingen.