
Ph.D. i fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi
University of Veterinary Sciences

Nøgleinformation
Campus placering
Brno, Tjekkiet
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
4 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
EUR 4.000 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2023
Introduktion
Nøgle Fakta
- Program: Fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi
- Kvalifikationsniveau: doktorgrad
- Studieform: fuld tid eller kombineret, 4 år
- Tildelt kvalifikation: Ph.D.
Indlæggelser
Læreplan
Profil af programmet:
Ph.d.-studiet i fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til det aktuelle videnskabelige niveau og behovene i praksis i Europa. De kandidater, der har afsluttet ph.d.-studiet i fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi, har opnået dybtgående teoretisk viden og praktiske færdigheder, som de har erhvervet under selvstændig kreativ aktivitet og erhvervelse af ny videnskabelig viden inden for deres fagområde. Dimittenderne kan aktivt dele deres viden inden for deres fagområde på internationalt plan og offentligt. På grundlag af denne kvalifikation bliver kandidaterne hovedsageligt ansat på forskningsinstitutioner og universiteter.
Krav til eksamensbeviser:
Mindst 240 ECTS, afsluttende eksamen, forsvar af ph.d.-afhandlingen.