Keystone logo
University of Washington - Information School Doktorgrad i informationsvidenskab
University of Washington - Information School

Doktorgrad i informationsvidenskab

Seattle, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Gennem kurser og praktisk, Ph.D. kandidater udvikler et stærkt fundament inden for informationsvidenskab, lærer at identificere kritiske problemer og grundigt undersøger deres løsninger. Studerende bliver fortrolige med omfanget, oprindelsen, metoderne, problemstillingerne og den teoretiske ramme, der definerer iSchools unikke tværfaglige tilgang til studiet af information. Ph.D. studerende på iSchool kommer fra en række professionelle erfaringer og akademiske baggrunde, såsom informationsvidenskab, samfundsvidenskab, datalogi, bibliotekstjenester, jura og informationsteknologi.

Ph.D. Programmet er en teoretisk forskningsbaseret doktorgrad, der fokuserer på at skabe og fremme ny viden, der vil gøre en betydelig, positiv forskel. Forskning fokuserer på at forstå menneskelig involvering i information og dens sociale og teknologiske konsekvenser. Den behandler spørgsmål, der påvirker kommunikationen af viden og videnregistreringer blandt mennesker i sociale, institutionelle og individuelle sammenhænge. For at lære mere om forskningsområder, besøg det område på vores websted.

Som ph.d. studerende, vil du drage fordel af en kombination af mentorskab, involvering i forskningsprojekter med fakultetet som hovedforskere og kultur i tæt samarbejde med deres jævnaldrende. Bredden af ekspertise hos doktorander og fakulteter understøtter skolens mål om at producere stigende akademikere, der yder originale og meningsfulde bidrag til disciplinen informationsvidenskab.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Ph.d.-studier i kommunikation og information
    • Kaunas, Litauen
  • PhD - Doctor of Philosophy in Information Science
    • Christchurch, New Zealand
  • PhD in Information Science and Technology
    • Veszprém, Ungarn