Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Introduktion

Van Andel Institute begyndte med en vision: at forbedre menneskers sundhed.

Grundlagt af Van Andel-familien i 1996, er instituttet nu hjemsted for mere end 400 forskere, undervisere og supportmedarbejdere - hver enkelt af os er dybt forbundet med det arbejde, vi udfører, og drevet af et presserende ønske om at gøre en forskel.

Hver dag samarbejder vi i spidsen for grundlæggende og translationel videnskab i forfølgelsen af banebrydende behandlingsstrategier for kræft, Parkinsons og andre sygdomme. Gennem fælles værdier og en iværksætterånd udløser vi innovation for at formere effekten af opdagelse og besvare kritiske spørgsmål i vores verden.

Vi tror, at håbet om i morgen lever i dagens studerende. Vores kandidatskole tilbyder en streng, forskningsintensiv ph.d. program, der udvikler ledere inden for molekylær og cellulær biologi. Vores undersøgelsesbaserede tilgange til K-12-uddannelse hjælper med at skabe klasseværelser, hvor nysgerrighed, kreativitet og kritisk tænkning trives.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Spørgsmål