Keystone logo
Vytautas Magnus University - PhD Programmes Ph.d.-studier i kommunikation og information
Vytautas Magnus University - PhD Programmes

Ph.d.-studier i kommunikation og information

Kaunas, Litauen

4 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

26 Jun 2024

Oct 2024

EUR 11.589 / per year

På campus

Introduktion

Ph.d.-programmet i kommunikations- og informationsstudier på Vytautas Magnus University (VMU) i Kaunas (Litauen) sigter mod at løse presserende problemer inden for det moderne og dynamisk udviklende medie- og kommunikationsområde, som er formet af politisk-økonomiske, sociokulturelle og teknologiske faktorer, og udforsker medieinfluerede samfundstransformationer og kommunikativ indvirkning på individer, grupper og sociale dimensioner.

Forskningstemaer inden for programmet er kendetegnet ved nøglebegreber som relevans, åbenhed, datarig og vidensinformeret analyse. Etik, samarbejde, multidisciplinære tilgange og samfundsmæssig indflydelse er definerende træk ved vidensskabelsesprocessen.

Ph.d.-programmet omfatter 30 ECTS-point og inkluderer mindst 4 kurser i løbet af de første 2 studieår. Det er designet til at omfatte programkurser og individuelle studie- og forskningsaktiviteter, blandt andet deltagelse i forskningsprojekter og akademiske opgaver, konsultationer og seminararbejde, medlemskab af faglige foreninger og deltagelse i praktikophold.

Baseret på artes liberales model tilbyder Vytautas Magnus University et gunstigt uddannelsesmiljø for ph.d.-studerende, så de kan opdyrke deres teoretiske og metodiske ekspertise inden for medier og kommunikation, udføre uafhængig forskning, deltage i nationale og internationale forskningsnetværk samt engagere sig i undervisnings- og træningsaktiviteter.

Adgangskrav og indkaldelse af ansøgninger offentliggøres i april-maj hvert år, mens optagelseskomitéen mødes i slutningen af juni.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Chat with students

Spørgsmål