Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Introduktion

Det internationale MBA-program ved Wroclaw Business University of Applied Sciences ( WAB ) skiller sig ud som et prestigefyldt og omfattende uddannelsestilbud, der udstyrer de studerende med de færdigheder og den viden, der kræves for at udmærke sig i det globale forretningslandskab. Wroclaw, en levende og kulturelt rig by i Polen, giver en ideel baggrund for en international MBA-oplevelse, der kombinerer akademisk ekspertise med et mangfoldigt og dynamisk miljø.

Programmets læseplan er designet til at imødekomme kravene fra en hastigt udviklende erhvervsverden, der lægger vægt på et globalt perspektiv og praktisk anvendelse af teoretiske begreber. Studerende engagerer sig i en bred vifte af emner, herunder international forretningsstrategi, tværkulturel ledelse, økonomi, marketing og iværksætteri. Fakultetet, sammensat af erfarne fagfolk og akademikere, fremmer et samarbejdende læringsmiljø, der tilskynder eleverne til at tænke kritisk og kreativt.

En af programmets vigtigste styrker er dets internationale fokus, der fremmer en virkelig multikulturel oplevelse. Den mangfoldige elevgruppe sikrer eksponering for forskellige perspektiver, hvilket forbedrer tværkulturel kommunikation og teamwork færdigheder. Vægten på applikationer fra den virkelige verden forstærkes yderligere gennem brancheforbindelser og gæsteforelæsninger af erfarne fagfolk, hvilket giver værdifuld indsigt i nuværende forretningspraksis.

Akademiets engagement i innovation afspejles i dets state-of-the-art faciliteter og teknologidrevne læringsmetoder. Efter afslutningen af det internationale MBA-program på WAB , dukker kandidater op med et velafrundet færdighedssæt, globale perspektiver og et stærkt netværk af professionelle forbindelser, hvilket positionerer dem til succes i lederroller på tværs af forskellige industrier verden over.

Placeringer

  • Wrocław

    Aleksandra Ostrowskiego, 22, 53-238, Wrocław

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål