Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduktion

Westlake University er en ny type forskningsorienteret universitet af høj kvalitet med base i den historiske kinesiske by Hangzhou - en fantastisk by, der er kendt i hele Asien for sin lange historie, rige kultur, kunst og smukke landskaber. Vores universitet blev grundlagt af fremtrædende, globalt respekterede videnskabsmænd og lærde. Vi er hurtigt ved at blive et førende universitet for videnskab, teknik og innovation. Hos Westlake lægger vi vægt på akademisk frihed, forskningsmæssig ekspertise, tværfagligt engagement og internationalt samarbejde. Vi er forpligtet til at bygge et virkelig internationalt, forskningsorienteret universitet i verdensklasse.

Klasser på Westlake University undervises på engelsk. Vi tilbyder i øjeblikket Ph.D. uddannelser i biologi, kemi og elektronisk videnskab og teknologi og en fælles ph.d. program i fysik med Fudan University. Vores bacheloruddannelser i biologiske videnskaber, kemi, fysik, elektronisk og informationsteknologi og materialevidenskab og -teknik tilbyder de samme ressourcer og akademiske frihed som vores kandidatuddannelser og giver studerende mulighed for at arbejde sammen i landsførende laboratorier sammen med kandidatstuderende og i verdensklasse fakultetsrådgivere.

Derudover tror vi på at gøre videregående uddannelse overkommelig for enhver Westlake University studerende. Vi tilbyder en række stipendier, legater og jobmuligheder på campus til alle kandidat- og bachelorstuderende.

Gå internationalt, gå til udlandet

Gå International

Westlake University mål er at rekruttere 50% indenlandske og 50% internationale studerende til alle bacheloruddannelser for at skabe et virkeligt internationalt studiemiljø.

Vores ph.d. programmer rekrutterer studerende fra top globale masteruddannelser.

Tage udenlands

Ud over din internationale erfaring i Kina skal alle bachelorstuderende tilbringe et semester på et af vores 21 partneruniversiteter i udlandet. Vi har etableret studier i udlandet med førende universiteter i USA, Storbritannien, Canada, Australien og Israel, herunder UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem og mange flere.

Ph.D. studerende opfordres til at studere i kortsigtede programmer i udlandet eller til at præsentere deres forskning på internationale akademiske forskningskonferencer og fora. Der er rigelige finansieringsmuligheder til internationale kandidatuddannelser.

Campus funktioner

Om Westlake University

Bliv medlem af Inspiring People

På Westlake Universityvil du lære af og blive vejledt af vores fakultet i verdensklasse. Over 95 % af vores professorer kommer fra førsteklasses universiteter, herunder MIT, Caltech, UC Berkeley og Stanford. Desuden har alle vores ledende medarbejdere studeret og/eller haft stillinger på anerkendte institutioner som Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC og KTH Royal Institute of Technology (Sverige). Du vil arbejde og samarbejde med disse geniale videnskabsmænd og ingeniører og ændre vores verden. Du vil også være omgivet af entusiastiske medstuderende, der søger udfordringer inden for akademiske fag, personlig udvikling og kulturelle oplevelser. På Westlake vil du få venner for livet og komme i kontakt med fremtidige ledere.

Et fællesskab for fremtidens ledere

Westlake University er et intimt, støttende og mangfoldigt fællesskab. Forskellige interesser og årsager er repræsenteret af flere forskellige typer af studentergrupper, hvilket giver den enkelte studerende mulighed for at udforske, skabe og lede på sin egen måde. Vi håber, at vi kan give alle en engagerende, spændende og inspirerende oplevelse af studielivet.

Vores campus

Vores smukke campus er designet af det anerkendte tyske firma HENN GmbH og er et af de mest bæredygtige og multifunktionelle campusområder i verden. Vores campus kan prale af 300 avancerede uafhængige laboratorier, 13 innovationsplatforme og seks fælles forskningsfaciliteter. Vores hovedcampus ligger i hjertet af en voksende universitetsby, mellem et stort teknologihub og gamle historiske ruiner, teplantager og Westlake UNESCO-verdensarvsområdet.

  Placeringer

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Spørgsmål