Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduktion

Westlake University er en ny type forskningsorienteret universitet af høj kvalitet med base i den historiske kinesiske by Hangzhou - en fantastisk by, der er kendt i hele Asien for sin lange historie, rige kultur, kunst og smukke landskaber. Vores universitet blev grundlagt af fremtrædende, globalt respekterede videnskabsmænd og lærde. Vi er hurtigt ved at blive et førende universitet for videnskab, teknik og innovation. Hos Westlake lægger vi vægt på akademisk frihed, forskningsmæssig ekspertise, tværfagligt engagement og internationalt samarbejde. Vi er forpligtet til at bygge et virkelig internationalt, forskningsorienteret universitet i verdensklasse.

Klasser på Westlake University undervises på engelsk. Vi tilbyder i øjeblikket Ph.D. uddannelser i biologi, kemi og elektronisk videnskab og teknologi og en fælles ph.d. program i fysik med Fudan University. Vores bacheloruddannelser i biologiske videnskaber, kemi, fysik, elektronisk og informationsteknologi og materialevidenskab og -teknik tilbyder de samme ressourcer og akademiske frihed som vores kandidatuddannelser og giver studerende mulighed for at arbejde sammen i landsførende laboratorier sammen med kandidatstuderende og i verdensklasse fakultetsrådgivere.

Derudover tror vi på at gøre videregående uddannelse overkommelig for enhver Westlake University studerende. Vi tilbyder en række stipendier, legater og jobmuligheder på campus til alle kandidat- og bachelorstuderende.

Gå internationalt, gå til udlandet

Gå International

Westlake University mål er at rekruttere 50% indenlandske og 50% internationale studerende til alle bacheloruddannelser for at skabe et virkeligt internationalt studiemiljø.

Vores ph.d. programmer rekrutterer studerende fra top globale masteruddannelser.

Tage udenlands

Ud over din internationale erfaring i Kina skal alle bachelorstuderende tilbringe et semester eller et helt akademisk år på et af vores 19 partneruniversiteter i udlandet. Vi har etableret studier i udlandet med førende universiteter i Nordamerika, Australien, Europa og Asien, herunder UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem og mange flere.

Ph.D. studerende opfordres til at studere i kortsigtede programmer i udlandet eller til at præsentere deres forskning på internationale akademiske forskningskonferencer og fora. Der er rigelige finansieringsmuligheder til internationale kandidatuddannelser.

Placeringer

Placeringer
  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Spørgsmål