Keystone logo
WU - Vienna University of Economics and Business Doktorsuddannelse i International Business Taxation
WU - Vienna University of Economics and Business

Doktorsuddannelse i International Business Taxation

Vienna, Østrig

6 Semesters

Engelsk

Fuldtid

15 Feb 2025

Oct 2025

Request tuition fees

På campus

* Ingen studieafgift for EU-borgere

Introduktion

Doktorsuddannelse i International Business Taxation

Doktorsprogrammet i International Business Taxation (DIBT) tilbyder en fremragende ph.d.-uddannelse til fremragende studerende fra hele verden, og forbereder dem fuldt ud til at gennemføre forskning om international erhvervsbeskatning. DIBT leverer høj kvalitet tværfaglig uddannelse til kandidater inden for international beskatning, herunder og kombinerer disciplinerne for offentlige finanser, international skattelovgivning og grænseoverskridende skatteforvaltning.

DIBT fokuserer på højkvalitativ akademisk uddannelse og internationalt konkurrencedygtig forskning. Det er rettet mod den fremtidige elite af lærde og yder tværfaglig uddannelse i beskatningen af ​​virksomhedernes grænseoverskridende aktiviteter ved at trække på og kombinere de centrale discipliner offentlige finanser, international skattelovgivning og grænseoverskridende skatteforvaltning. Derefter udvides skatteuddannelsen til ikke-traditionelle, dog meget relevante discipliner som økonomisk psykologi, historie, statsvidenskab, etik og juridisk filosofi samt organisatorisk adfærd og beslutningstagning, en udvidelse af horisonter og en mere omfattende tilgang til forskningsspørgsmål er opnået.

Indhold og struktur


Programmet tager tre år at fuldføre og tildeler en Ph.D. grad til kandidater. I løbet af det første år erhverver deltagerne den grundlæggende viden, der er nødvendig for at arbejde tværfagligt. På baggrund af dette fundament er andet og tredje år dedikeret til seminarer inden for beslægtede områder, en forskning forbliver i udlandet, yderligere valgfrie workshops og især til forskning på en ph.d. afhandling. I løbet af hele programmet deltager eleverne i et ledsagende forskningsseminar. Alle kurser undervises på engelsk./>

Kvalifikationsprofil og karrieremuligheder


DIBT giver mulighed for at foretage forskning på følgende områder:/>


- Bestemmelse af skattepligtigt overskud
- Lokale beslutninger
- EU-skat for virksomheder
- International koordinering af erhvervsbeskatning/>


Når de først er optaget til DIBT, kan de forvente at opnå en topkvalitetsuddannelse, der forbereder dem til en givende akademisk karriere eller en højt specialiseret stilling i andre, ikke-akademiske nationale eller internationale institutioner. DIBT's fakultet har en meget god forbindelse i det akademiske samfund og trækker på omfattende ekspertise til at yde uddannelse til ph.d.-studerende og overvåge deres forskning./>

Fakultet

Kandidatstandarder i både forskning og undervisning er garanteret af et fakultet bestående af kendte forskere, der har offentliggjort i de mest fremtrædende tidsskrifter på deres respektive forskningsområder og har bevist deres vilje og evne til at fremme tværfagligt samarbejde. Besøgende professorer, alle internationalt anerkendte ledere på deres respektive områder, udgør en integreret del af DIBT og tilføjer endnu en dimension til DIBTs øverste akademiske uddannelse.

Studerende vil blive introduceret til det internationale videnskabelige samfund og gav forskellige muligheder for at opbygge et eget netværk. De vil også blive en integreret del af det banebrydende forskergruppe, der arbejder på WU inden for lov, business og økonomi.

Ansøgning

Programmet er åbent for studerende fra alle lande, forudsat at de har en master eller tilsvarende grad primært i juridik, erhvervslivet, økonomi, psykologi eller i undtagelsestilfælde i andre discipliner, hvis de har en tilstrækkelig baggrund i beskatningen. Ansøgninger kan indsendes ved hjælp af online applikationsværktøjet. Bemærk venligst, at kun ansøgninger indleveret inden fristen behandles.

Optagelsesprocessen er forbi. Rolling adgang for akademiet 2019/20 begynder i efteråret 2018.

Finansiel støtte

DIBT finansieres af den østrigske videnskabelige fond (FWF). Kun et lille antal studerende kan optages. For DIBT-kollegier afvises studiegebyrer. Der er et begrænset antal tilskud til studerende på ca. € 2.050 pr. Måned (skatte- og socialforsikring trækkes fra dette beløb). WU går altid den ekstra mile for at give et ideelt forskningsmiljø for de udvalgte studerende.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Karrieremuligheder

Akkrediteringer

Om skolen

Spørgsmål