Keystone logo

1 PhD Programmer i Biovidenskab Agronomi Landbrug i Italien for 2024

Filtre

Filtre

  • Italien
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Landbrug
Studieområde
  • Biovidenskab (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

PhD Programmer i Biovidenskab Agronomi Landbrug

Landbrugsgrader dækker forskellige aspekter af landbrug, fødevareproduktion og naturressourceforvaltning.

Du får værdifuld viden om de mange typer afgrøder og deres dyrkningspraksis, fra planteavl og skadedyrsbekæmpelse til sædskifteteknikker. Din rejse vil også føre dig gennem dyrenes ernæring, sundhed og velfærd samt effektive husdyrforvaltningsoperationer.

Du vil også udforske den fascinerende verden af jordbundsvidenskab, lære om jordklassificering, frugtbarhed og erosionskontrolmetoder. Og da fremtidens landbrug er stærkt afhængig af banebrydende teknologi, vil du blive introduceret til præcisionslandbrug, bioteknologi og andre innovative landbrugsmetoder.

Uanset om du brænder for at lede en bedrift, tilbyde ekspertrådgivning inden for landbrug, udføre banebrydende forskning og udvikling eller uddanne den næste generation af landbrugsentusiaster, er der en tilfredsstillende karrierevej for dig.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.