Keystone logo

Filtre

 • Samfundsvidenskab
 • Områdestudier
 • Latinamerikanske studier
Studieområde
 • Samfundsvidenskab (3)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

3 PhD Programmer i Latinamerikanske studier 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  PhD Programmer i Latinamerikanske studier

  Hvad er latinamerikanske studier?
  Latinamerikanske studier dækker Latinamerikas historie, samfund, kulturer og politik.

  Hvad kan jeg arbejde med en grad i latinamerikanske studier?
  Studerende med en grad i latinamerikanske studier kan arbejde i uddannelses-, regerings-, erhvervs- eller forskningsorganisationer samt i nonprofitorganisationer eller NGO'er.
  Hvorfor studere amerikanske studier i Larin? Latinamerika er en region med en rig og kompleks historie, og ved at forstå de forskellige landes historie i Latinamerika kan vi bedre forstå nutiden. Desuden er Latinamerika en region, der vokser i betydning både politisk og økonomisk, hvilket gør det vigtigt at forstå områdets kulturer og samfund for bedre at kunne indgå i et samarbejde med dem. Studier i latinamerikanske studier kan hjælpe os med at udvikle empati og forståelse for de mennesker, der lever i denne region, hvilket er vigtigt for vores personlige udvikling og afgørende for udviklingen af konstruktive relationer mellem Latinamerika og resten af verden.

  Latinamerikanske studier
  Du kan tage en bachelor- og kandidatgrad samt en ph.d.-grad i latinamerikanske studier. Nogle programmer fokuserer på et specifikt land eller en specifik region, mens andre giver et mere generelt overblik over Latinamerika. Uddannelserne omfatter typisk kurser i historie, politik, sociologi, antropologi og litteratur. Mange programmer omfatter også sprogkurser, så de studerende kan blive dygtige til spansk eller portugisisk.