Keystone logo

2 PhD Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Marineteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ingeniørvidenskab
  • Maskinteknologi
  • Marineteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

PhD Programmer i Ingeniørvidenskab Maskinteknologi Marineteknologi

Hvis du er fascineret af maritim teknologi og har en evne til at ingeniør, kan en grad i Marine Engineering være dit kald.

Marine Engineering dykker ned i design, konstruktion, drift og vedligeholdelse af forskellige marine systemer. Dette omfatter fremdrifts-, elektriske og mekaniske systemer i skibe, ubåde, offshore-strukturer og andre marinekøretøjer.

I løbet af uddannelsen vil du udforske emner, der lægger et solidt fundament i ingeniørprincipper, mens du tilbyder specialiseret viden inden for maritim teknologi. Nogle kurser, du kan forvente, inkluderer Naval Architecture, Marine Propulsion Systems, Fluid Mechanics and Hydraulics og Marine Environmental Engineering. Du får også væsentlige færdigheder inden for matematik, fysik, computerstøttet design (CAD) og projektledelse.

Kandidater af denne grad har flere forskellige karrieremuligheder. Du kan arbejde som marineingeniør og bruge din ekspertise til at designe, udvikle og vedligeholde marinesystemer. Eller måske ser du dig selv som søarkitekt, der slipper din kreativitet løs til at designe og optimere marinefartøjer. Måske begejstrer rollen som Offshore Engineer dig, hvor du bidrager til design, konstruktion og vedligeholdelse af offshore platforme.

Hvis du er fascineret af en verden af maritim teknologi og har en egnethed til ingeniørarbejde, kan en grad i Marine Engineering være det perfekte valg.