Keystone logo

0 Ph.D. Programmer i Miljøvidenskab Økologi Økologi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Miljøvidenskab
  • Økologi
Studieområde
  • Miljøvidenskab (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Ph.D. Programmer i Miljøvidenskab Økologi Økologi

Studerende, der deltager i ph.d.-uddannelser på fuldtid, tjener normalt deres ph.d. inden for tre år. Afhængigt af elevernes kvalifikationer kan de blive pålagt at bestå avancerede eksamenseksaminer eller tage forudsætningskurser inden optagelse.

Hvad er en ph.d. i økologi? Lærere i denne disciplin er normalt bekymret over verdensbalancens økosystemer, og hvordan mennesker interagerer med det naturlige miljø både historisk og for tiden. Disse grader ledsages ofte af et stort fokus på biologi og biodiversitet, selv om nogle programmer i stedet kan lægge vægt på miljømæssige, meteorologiske eller genomiske videnskaber. Blandt potentielle forskningspunkter er bevarelse ofte det mest tilgængelige område, hvor eleverne kan arbejde på at løse virkelige økologiske problemer og hjælpe med at opretholde truede plante- og dyrepopulationer sammen med byudviklere.

Kandidater med en ph.d. i økologi er ofte højtuddannede personer, som fagligt kan udføre økologisk forskning. Andre færdigheder omfatter evnen til at identificere trusler mod sårbare dyreliv samt evnen til at udføre professionelle økologiske undersøgelser. Studerende kan bruge disse færdigheder til at leve bæredygtige livsstil og indføre spændende karriere inden for biologi og økologi.

Ph.d.'er er næsten altid forskningsbaserede grader, og dermed kan selv de, der forfølger samme grad, have en radikalt anderledes oplevelse og gebyrplan. Bursar- og indlæggelseskontorer for potentielle skoler kan ofte give eleverne individuelle citater for at hjælpe med budgettering.

Økologisk forskning og professor er populære positioner, der kan være tilgængelige for dem, der holder denne grad. Når man arbejder uden for forskning, går mange studerende videre til karriere som f. Eks. Dyrebiologer, skovbrugere, miljøkonsulenter, dyrehospitaler eller brugere, bioteknologer og vådområder. Mulighederne er tilgængelige offentligt og privat, og mange forskere kan finde beskæftigelse hos offentlige myndigheder, der søger at forbedre eller gennemføre bæredygtighed rundt om i verden.

At gennemføre en ph.d. i økologi indebærer tungt feltarbejde for de fleste studerende, og dermed kræver mange af de programmer, der tilbyder denne grad, i det mindste delvis individuel deltagelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.