Keystone logo

15 Ph.D. Programmer i Anvendt matematik 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Naturvidenskaber
  • Matematik
  • Anvendt matematik
Studieområde
  • Naturvidenskaber (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Anvendt matematik

En ph.d.-grad er også kendt som en doktor i filosofi. Det er den højeste akademiske grad tildelt og identificerer kandidaten som ekspert inden for hans eller hendes fagområde. Efter at have gennemført et kandidatuddannelse, bruger de typisk to til tre år at gennemføre et ph.d.-program.

Hvad er en ph.d. i anvendt matematik? Dette avancerede uddannelsesprogram fokuserer på at undervise lærde, hvordan man løser komplekse matematiske problemer. Kursusarbejde er typisk tungt på avanceret matematik, økonomi og statistik og kan omfatte en blanding af obligatoriske og valgfrie kurser. Undervisningspersonalet består normalt af professorer, som har ydet vigtige bidrag til deres område, og som har en oversigt over forlagssucces.

Kandidater med en ph.d. i anvendt matematik har vist en færdighed i højere matematik, hvilket kan føre til karriereudvikling samt andre faglige muligheder. Afhængigt af deres fokus kan de også lære at forstå og udnytte statistikker og lære at være succesfulde netværkere, hvilket kan hjælpe dem med at lykkes i deres personlige liv.

De samlede omkostninger ved dette program afhænger af mange faktorer, herunder finansiel bistand, studieland, programlængde og udvalgte kurser. Interesserede personer bør se nærmere på potentielle programmer for at lære mere om specifikke omkostninger.

For dem, der tager en ph.d.-grad på dette felt, er karrieremuligheder ofte talrige. De kan finde muligheder i den akademiske verden, regeringen, den private og offentlige sektor og andre områder. Doktorgradskandidater i anvendt videnskab har fundet arbejde som computerprogrammører, it-analytikere, dataanalytikere, ledende ingeniører, matematikprofessorer, revisorer, skattefagfolk, fysikforskere, forskere og forfattere.

En ph.d. i anvendt matematik tilbydes over hele kloden fra en række respekterede universiteter. Prospective studerende har ofte et stort udvalg af programmer til at vælge imellem de tilbudsmuligheder i et specialiseret fagområde. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.