Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 10 Ph.D. Programmer i Anvendt videnskab 2024

10 Ph.D. Programmer i Anvendt videnskab 2024

Oversigt

En ph.d. er den højeste akademiske grad udstedt af universiteter og er kulminationen på mange års studier. Studerende, der tilmelder sig et ph.d.-program, ønsker intensivt at fokusere på et emne til personlig og faglig gevinst.

Hvad er en ph.d. i anvendte videnskaber? Anvendte videnskaber refererer til et varieret fagområde, herunder matematik, ingeniørvidenskab, datalogi og sundhed. Videnskabsfolk fortsætter typisk deres studier på deres valgte område, efter at de har gennemført et kandidatuddannelse, og de studerer med professorer og rådgivere, som har ekspertise og erfaring inden for området. For at afslutte skal eleverne typisk have gennemført en række kerneuddannelseskrav, en afsluttende statsprøve og en ph.d.-afhandling.

Studerende, der ph.d.-studerende i ph.d.-uddannelser, har som regel vist sig at beherske et bestemt studieområde, såsom ingeniørvidenskab eller datalogi. Denne ekspertise kan føre til karriereudvikling. De kan også have lært kritisk tænkning færdigheder og evnen til at løse komplicerede matematiske problemer.

Udgifter til et program inden for anvendt videnskab varierer fra land til land på grund af bl.a. fakultetsudgifter, værelse og bord, måltidsplaner og undervisning. Udsatte studerende skal kontakte bestemte universiteter for at lære mere om de samlede udgifter.

Efter at have fået en ph.d. i Applied Sciences, kan kandidater søge arbejde på en række områder, afhængigt af deres grad. De kan finde arbejde i universiteter, ingeniørfirmaer, store og små virksomheder, offentlige enheder og nonprofitorganisationer. De er typisk ansat som matematikprofessorer, it-analytikere, softwareprogrammerere, ingeniører, sundhedsledere og projektledere.

Programmer for anvendt videnskab tilbydes i hele Europa, Australien og USA, med valgmuligheder for hvert programs varighed samt et valg af fagområder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Generelle studier
  • Videnskabsstudier
  • Anvendt videnskab
Studieområde
  • Generelle studier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat