Keystone logo

23 Ph.D. Programmer i Arkitektur Arkitektur 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieområde
 • Arkitektur (23)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ph.D. Programmer i Arkitektur Arkitektur

  Da det højeste uddannelsesniveau er muligt, kræver i gennemsnit 3-4 års intensiv forskning. Studerende parrer med en akademisk vejleder, der er ekspert på deres valgte område for at hjælpe dem med at lave deres speciale, som vil blive gennemgået i en oral viva voce.

  Hvad er en ph.d. i arkitektur? Som en af ​​de ældste discipliner drejer et ph.d.-program på dette område sig om planlægning, design og opførelse af bygninger. Dette felt indeholder talrige principper fra teknik, så eleverne kan lære at bygge strukturer designet til at stå i årtier eller århundreder og modstå vejr, høje vind og andre naturlige kræfter. Udover æstetik og kunst indeholder arkitektur andre praktiske byggediscipliner, såsom VVS, elteknik og fysik.

  Studerende, der vælger at arbejde for en ph.d. i arkitekturydelse ved at udvikle et stærkt sæt færdigheder, som vil være nyttige, når de går ind i deres karriere. Engineering essentials videreføres til studerende, samt planlægning, organisering og ledelse kapaciteter.

  Udgifterne studerende står over for at tjene deres ph.d.-forskel varierer på mange faktorer, fra skole og studieland til det antal år, deres valgte program kræver. Mindst to eller tre år er typisk.

  Den mest almindelige anvendelse af en ph.d.-grad går ind i akademiet. Det betyder, at de fleste studerende, der ph.d. i arkitektur, bliver college professorer eller forskere til videreudvikling af arkitektonisk forståelse og viden. Selvom dette er den mest almindelige ansøgning, er det også muligt at forfølge traditionelle karriere med denne slags grad. Du kan være arkitekt og arbejde uafhængigt eller med firma.

  Der er mange muligheder for dit ph.d.-program. Tænk over, om du vil nyde at studere online, i en lokal skole eller andre steder i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.