Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Ph.D. Programmer i Arkitektur i Philadelphia, USA 2023

Ph.D. Programmer i Arkitektur i Philadelphia, USA 2023

Oversigt

Philadelphia er den største by Pennsylvania stat. Sammen med videregående uddannelser, byen er kendt for kunst og kultur. På østkysten, er Philadelphia den anden mest elev koncentreret by.

Arkitekturstudier forbereder eleverne til at designe boliger og bygninger til private kunder og virksomheder. Studerende kan lære at bruge en række forskellige computerprogrammer til at designe et funktionelt rum. De kan også lære at professionelt samarbejde med kunder og inden for hold.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Læs mere
Studieområde
  • Arkitektur (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat