Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 29 Ph.D. Programmer i Kunststudier 2023/2024

29 Ph.D. Programmer i Kunststudier 2023/2024

Oversigt

En dr.phil (ph.d.) er en af ​​de højeste grader en studerende kan opnå. For at begynde en ph.d.-program, skal eleverne have først modtaget en bachelor og normalt en kandidatgrad i et beslægtet område. De fleste ph.d.-programmer sidste omkring to år, og kan optjenes i de fleste discipliner, undtagen medicin.

Så hvad er en ph.d. i Arts? Denne grad tilbydes normalt inden for humaniora. Efter at tjene en bachelorgrad og kandidatgrad i et beslægtet område, kan eleverne studere historie, teori, eller undervisningsmetoder om kunst. Studerende opgradere med de oplysninger, kursusaktiviteter, og erfaring, de har brug for en spændende karriere inden for dette område. En original afhandling om banebrydende forskning, undervisningsmetoder, eller produkter er ofte nødvendig, før graden tildeles.

Modtagelse af en doktorgrad i Arts kan være meget gavnligt for kandidater, som de er i stand til at studere, lære og få hands-on erfaring inden for deres område af koncentration.Det kan betyde større karrieremuligheder, chancen for en bedre løn, og evnen til at være ansat, mens du gør noget, du nyder.

Omkostningerne ved en ph.d.-grad afhænger af en række faktorer, såsom den studerendes hjemland, placeringen af ​​skolen, den tid en studerende er i stand til at afsætte til deres skolegang, og længden af ​​programmet. Eleverne opfordres til at undersøge deres potentiale skole grundigt for fuldt ud at forstå omkostningerne ved at tjene en grad.

Studerende, der opgraderer med en ph.d. i Arts kan finde beskæftigelse i en række karriere felter. Mange kandidater, der tjener deres doktorgrad vælger at vende tilbage til den akademiske verden og slutte sig til fakultetet på et universitet eller college. Andre personer kan vælge at forfølge en karriere i billedkunst, som kunstnerne selv eller som kuratorer for museer. Kandidater med en doktorgrad i Arts kan også blive kunsthistorikere og arbejder med videnskabelige publikationer og institutioner.

Hvis du er interesseret i at fremme din uddannelse og forfølge en doktorgrad, kan du komme i gang med det samme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Kunststudier
Studieområde
  • Kunststudier (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat