Keystone logo

28 Ph.D. Programmer i Teknologi Automatisering 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Teknologi
  • Automatisering
Studieområde
  • Teknologi (28)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Teknologi Automatisering

Et ph.d.-program fokuserer på at styrke ens beherskelse af et givet emne. Personer, der tildeles en sådan grad, har gennemført deres speciale på et valgt studieområde og anvendt helt original forskning til at gøre det.

Hvad er en ph.d. i automation? I dette program kan deltagerne foretage deres forskning i en række stimulerende miljøer, herunder state-of-the-art laboratorier inden for brancher som biomimetri, bio-robotik, protetik og nanoteknologi. Under deres forskning kan deltagerne udvikle nyskabende og oprindelig forskning, som de senere kan detaljere i et peer-reviewed og publiceret papir eller journal. Enkeltpersoner kan være udstyret med evnen til at analysere, gennemgå og løse komplekse problemer, da de vedrører design og udvikling af systemer og komponenter til biomedicinske applikationer.

Personer, der uddanner sig fra dette program, kan have en række ønskelige og tværfaglige færdigheder, herunder men ikke begrænset til evnen til dybt at analysere mangfoldige problemer, strategiske problemløsningskompetencer og en teoretisk forståelse af komplekse problemer. Hver af disse attributter kan tjene dem godt i yderligere studier og liv.

Omkostningerne ved en ph.d.-uddannelse afhænger af en række faktorer, herunder skolens placering og programmet. En person skal tale med en rådgiver om omkostninger, før han ansøger.

Kandidater fra dette program kan finde succes inden for en række spændende felter, herunder forskning og udvikling, bilindustri, ingeniørvirksomhed, biomedicin, lægemidler, medicinsk udstyr, energi og regering. De kan fortsætte med at blive softwareudviklere, robotteknikere, salgsteknikere, operatører eller elektromekaniske teknikere. I deres valgte stilling kan enkeltpersoner fokusere på at hjælpe organisationer med at udvikle processer og procedurer for sikrere og mere strømlinet teknik og fremstilling. De kan udføre forskning hver dag og give detaljerede rapporter til ingeniører.

Mange institutioner tilbyder en ph.d. i automation, men hvor en person i sidste ende opnår sin grad afhænger alt af sted, budget og tidsbegrænsninger. Online kurser giver den mest fleksibilitet, hvilket gør dem til en praktisk mulighed for dem, der arbejder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.