Keystone logo

6 Ph.D. Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtighed
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Ph.D. Programmer i Bæredygtighedsstudier Bæredygtighed

  Bæredygtighed er en af de mere avancerede kurser bliver populær med dagens 's miljøvenlige studerende. Denne type kursus giver de studerende mulighed for at fremme deres uddannelse på dette område, eller at fokusere på det for mere snævre uddannelse.

  Hvad er en ph.d. i bæredygtighed?

  En ph.d. i bæredygtighed ikke bare fokusere på praksis for bæredygtighed, men det lærer de studerende at udforske deres egne områder af interesse. Det er ofte en elev og lærer baseret kursus med fokus, der er besluttet af begge. Det indebærer ofte forskning og dybdegående forståelse af et specifikt område i bæredygtighed.

  Hvad er fordelene ved at tage en ph.d. i bæredygtighed?

  Tage et bæredygtighed kursus på dette niveau skyldes ofte et ønske om at forfølge et bestemt område af dette felt, potentiale for produktet eller ressource udvikling. Det kan også hjælpe enkeltpersoner til at fremme deres grad eller fremme deres interesser.

  Hvor meget koster det at tage en ph.d. i bæredygtighed?

  Prisen varierer betydeligt ved universitetet tilbyder kurset. Generelt er ph.d.-studiet er dyrere end Master 's uddannelser.

  Hvad er kravene til en ph.d. i bæredygtighed?

  For at tage denne type kursus, vil den studerende sandsynligvis nødt til at have en Master 's grad i marken eller på et relateret område. Indgang kan også afhænge af ansøgning indlæggelser, hvilket kan kræve en vis niveau af arbejde på dette felt.

  Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en ph.d. i bæredygtighed?

  Studerende kan forvente at flytte ind i forskerstillinger eller i ejerskabet af deres egen virksomhed i nogle tilfælde. Dette kan føre til øgede indtægter, bemærkelsesværdige forbedringer i branchen, og i nogle tilfælde nye karriereveje inden for offentlige myndigheder.

  Hvorfor tage en Online PhD i bæredygtighed?

  Det 's nemt at drage fordel af at tage en ph.d.-kursus som dette online. Den studerende kan fortsætte med at arbejde, mens indskrevet. Og det giver mulighed for optagelse på kurser rundt omkring i verden.

  Hvor man kan tage en ph.d. i bæredygtighed?

  &nbsp

  Universiteter og højere læreanstalter tilbyder nu flere bæredygtighed kurser end nogensinde.Men dem med fuld miljøvenlige programmer og moderne uddannelsesmuligheder tendens til at være det bedste valg samlet set.