Keystone logo

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • By- og regionsplanlægning
Studieområde
 • Arkitektur (5)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  5 Ph.D. Programmer i By- og regionsplanlægning 2024

   Popular study format

   Popular education type

   Ph.D. Programmer i By- og regionsplanlægning

   Ph.d.-graden er en ph.d.-grad udstedt af et universitet. Også kendt som Doctor of Philosophy, kræver det ofte strenge, avancerede studier i et enkelt emne og kulminerer derefter med en afhandling. Kandidater med en ph.d. er kendt som "læger" på deres område.

   Hvad er en ph.d. i byplanlægning? En doktorgrad fokuseret på by- og regionalplanlægning hjælper eleverne med at udvikle evnen til at forstå arealanvendelse, miljøbeskyttelse og offentlig velfærd med særlig vægt på vand-, luft- og naturressourcer. Studerende kan ofte vælge mellem klasser som designanalyse, byplanlægning og township design. De kan også finde kurser som forhandling, regional vækst og udvikling af landdistrikter.

   Under arbejdet mod en doktorgrad i by- og regionalplanlægning udvikler eleverne ofte færdigheder, som hjælper dem med at fremme deres karriere. Disse kan omfatte organisation, planlægning og ledelse. De kan også udvide deres evne til at kommunikere, forhandle og mægle.

   Offentlige og private universitetsundervisningsomkostninger varierer ofte meget på grund af placering, klassespecialisering og instruktør. Derfor kan potentielle studerende overveje at kontakte de skoler, de ønsker at deltage i, og anmode om oplysninger om omkostninger forbundet med at opnå en ph.d. i by- og regionalplanlægning.

   Kandidater med doktorgrad i by- og regionalplanlægning opretter typisk strategier for, hvordan man bruger jord og bygger lokalsamfund. De kan også vælge at specialisere sig i historisk bevarelse, da de skaber planer om at redde historiske bygninger, forter og fyrtårne. Karriere kan ofte findes som transportdesignere, bygningskonstruktører og arealanvendelsesledere. Kandidater, der ønsker at fokusere på miljøet, kan søge beskæftigelse som miljøledere, bæredygtighedskonsulenter og kystrådgivere. Regeringer kan også ansætte kandidater til at hjælpe design parker og udvikle planer for at beskytte naturressourcer.

   Ph.d.-uddannelser i by- og regionalplanlægning kan findes på universiteter over hele verden. For at finde en tidsplan, der passer til dine behov, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.