Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Byplanlægning 2023

3 Ph.D. Programmer i Byplanlægning 2023

Oversigt

En ph.d., også kendt som dr.phil, er en kandidatgrad, der kan bidrage til at forbedre karrieremuligheder. Der er mange internationale muligheder for at tjene en ph.d., og fælles studieområder omfatter naturvidenskab, business, medicin, teknik, humaniora og samfundsvidenskab.

Du kan spørge dig selv, hvad der er ph.d. i Urban Planning? Dette program forbereder personer til at arbejde med byens designere, lokale regeringer og arkitekter for at udvide infrastrukturen. Emner studerede kan omfatte arealanvendelse, teori, historie, statistik, byplanlægning, planlægning praksis, økonomi, og urban lov. Mange uddannelser tilbyder også specialisering områder som international udvikling, bevarelse, fast ejendom, transportplanlægning, og geografisk information.

Studerende, der forfølger en byplanlægning grad fordel på en række måder. De lærer at tage hensyn til miljøet, og kan træffe beslutninger i vanskelige situationer.Arbejde kan findes over hele verden, og de studerende lærer at arbejde og kommunikere med forskellige mennesker og kulturer.

Omkostningerne i forbindelse med at tjene en ph.d. i Urban Planning varierer ganske lidt fra den ene institution til den anden. Der er mange internationale muligheder, og undervisning og gebyrer afhænger placeringen af ​​skolen, programmets varighed, og andre udgifter. Eleverne opfordres til at kontakte skolerne direkte for at finde ud af, hvad der forventes økonomisk.

Der er en anstændig efterspørgsel efter kandidater med en grad i byplanlægning. Enkeltpersoner kan arbejde med forskellige virksomheder til at bestemme, hvordan jorden skal anvendes og udvikles. Ansættelse arbejdsgivere kan omfatte regeringen, akademiske institutioner, og private organisationer. Afhængigt af interesse studerende, kan foretrukne arbejde findes i vidtstrakte områder eller kompakte byer, hvor pladsen er begrænset, og værdsatte.

Hvis byplanlægning er af interesse for dig, start forske og sammenligne skoler lige nu. Ved hjælp af vores omfattende online database, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Arkitektur
 • Byplanlægning
Studieområde
 • Arkitektur (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger