Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 17 Ph.D. Programmer i Elektronik 2024

17 Ph.D. Programmer i Elektronik 2024

Oversigt

En dr.phil grad er en akademisk doktorgrad udstedt af universiteterne. Også kendt som en doktorgrad, det giver indehaveren af ​​graden til at undervise på universitetsniveau inden for studiet og er normalt betragtes som den højeste grad opnåelige.

Hvad er en ph.d. i elektronik? En ph.d. i Elektronik uddanner de studerende til at vurdere forskellige metoder i forskellige fagområder, og har til formål at gøre dem bidragydere af ny viden, teorier og metoder inden for det valgte fagområde. Nogle fagområder omfattet elektronik omfatter akustik, radioteknologi, signalbehandling, materialer og komponenter teknologi, elektro-optik, kredsløb og systemdesign, og biomedicinsk teknik. Hertil kommer, kandidaterne er i stand til at formulere spørgsmål og udfordre etablerede viden og praksis inden for fagområdet.

Kandidater med en ph.d. i elektronik er i stand til at gennemføre forskning med professionalisme, etik og integritet.De er i stand til at lære ny viden på området, gør behovsvurderinger, der i sidste ende drive innovation, deltage i komplekse og tværfaglige projekter, og give ekspertviden og kritik i internationale fora.

Omkostningerne ved en ph.d. varierer med forbehold universitetets politik, det land undersøgelsen, og længden programmet. Få flere oplysninger ved at kontakte indlæggelser kontor universitetet for at spørge om omkostningerne programmet.

Generelt karriere udsigter er fremragende og forventes fortsat at vokse. Karrieremuligheder i elektronik er generelt rettet mod readying kandidater til akademisk karriere centreret om undervisning og forskning. Andre karriere muligheder er dem, der vedrører ingeniør eller informationsteknologi. Nogle lignende besættelse valg omfatter elektroteknik, produktdesign, elektronik teknologi, projektering, lederudvikling og test engineering.For erhverv relateret mere til computer science, nogle eksempler job omfatter projektleder, database administrator, leder forskning og software analytiker.

Uanset hvor du befinder dig, online undersøgelser tilbyde dig fremragende uddannelsesmuligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Teknologi
 • Elektronik
Studieområde
 • Teknologi (17)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat