Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 17 Ph.D. Programmer i Energi 2024

17 Ph.D. Programmer i Energi 2024

Oversigt

Filosofen, eller ph.d., er den højeste akademiske grad studerende kan opnå i en bred vifte af akademiske områder. Det hjælper eleverne med at opnå forskningsfærdigheder og blive anerkendte eksperter inden for deres særlige områder.

Hvad er en PhD i Energy Studies? Programmet er rettet mod forskning i og dyb forståelse af energisystemer, klimaændringer og energigenerering, distribution og forsyning. Nogle områder af undersøgelsen omfatter vedvarende energi, energiinvestering og finansiering, politik, udvikling, lavemissionsteknologier, lovgivningen, klimavidenskab og strategier og innovation inden for CO2-styring. Andre kurser omfatter kulstofgenereringsteknologier, iværksætteri, ledelse og energieffektivitet og transport.

Studerende, der gennemfører ph.d.-uddannelsen, kan opnå evnen til at anvende viden og forskningsmetoder til løsning af problemer ind og ud af feltet. De kan også få de skriftlige færdigheder, der er nødvendige for udgiveligt arbejde og de ledelsesmæssige evner, der er nødvendige for at fremme forskning og udvikling.

De samlede omkostninger ved en ph.d. i energistudier er betinget af den valgte skole, det land, hvor den er baseret, og hvor den studerende bor. Kursets varighed løber mellem tre og fem år. Lovende studerende bør anmode om information fra potentielle skoler for mere information om undervisning.

Dem, der optager en ph.d. i energi studier, kan have energirelaterede karriere i både den offentlige og den private sektor. Rådgivere hjælper med at analysere og formulere energipolitik. Forskere udvikler vedvarende energi og energieffektive teknologier. Andre karrieremuligheder omfatter energiforsyning eller direktør, miljøanalytiker, kemiker, ingeniør, miljøplanlægger, geolog eller reguleringsanalytiker. Jobs kan indebære enten at forbedre energieffektiviteten i eksisterende net eller fremme innovationer i alternativ energi.

Ph.d.-programmer i energiforskning er tilgængelige på universiteter over hele verden, både online og personligt. Hvis du er interesseret i at forfølge denne grad, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Energistudier
  • Energi
Studieområde
  • Energistudier (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat