Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 Ph.D. Programmer i Iværksætteri 2023/2024

8 Ph.D. Programmer i Iværksætteri 2023/2024

Oversigt

Iværksætteri krydser discipliner for forretningsliv, økonomi, sociologi og teknologi og kan udforskes i regionale, organisatoriske, sektorer eller internationale sammenhænge, ​​såsom sociale virksomheder, store organisationer, familievirksomheder, og selskaber. Fokus for ph.d. Entrepreneurship er på mange aspekter af at starte og vedligeholde en succesfuld virksomhed.

Studerende at forfølge en ph.d. Entrepreneurship grad vil sandsynligvis studere emner som markedsføring, venture kapital, multivariat statistik, og kategoriske data analyse. De fleste programmer kan også kræve forretningsmæssige grundlag for finans og økonomi. Som de fleste ph.d.-programmer, vil Ph.d. Entrepreneurship kræve forskning i retning af en afhandling. Kandidater i besiddelse af en ph.d. Entrepreneurship grad ofte gå videre til en karriere i den akademiske verden, forskning, offentlige, private rådgivning, eller starte deres egen virksomhed.

Hvis du er business kyndige og er interesseret i et ph.d. Entrepreneurship grad, så rulle gennem indstillingerne nedenfor og find det program for dig!

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Handelsstudier
  • Iværksætteri
Studieområde
  • Handelsstudier (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat