Keystone logo

6 Ph.D. Programmer i Økonomi Bachelor Erhverv og økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Økonomi
  • Bachelor
  • Erhverv og økonomi
Studieområde
  • Økonomi (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Ph.D. Programmer i Økonomi Bachelor Erhverv og økonomi

En ph.d. er den højeste grad af akademisk præstation, der kan opnås på de fleste felter. Udover oprettelsen af ​​en afhandling kræves der normalt en omfattende undersøgelse i løbet af tre år. Flere lavere niveauer er nødvendige, før eleverne kan tilmelde sig et ph.d.-program.

Hvad er en ph.d. i erhvervslivet og økonomi? Dette studieområde vedrører en virksomheds finansielle afdeling. Mens forretningspraksis og -aktiviteter vil blive undersøgt, er der også fokus på de økonomiske konsekvenser og nødvendige processer for et selskabs succes. Studerende plejer at studere generel økonomi, ledelsespraksis, global økonomi, investering og risiko og pengestrømme værdiansættelse.

At holde en ph.d. gør det meget nemmere at skabe en karriere for dig selv inden for erhvervslivet. Avancerede stillinger, som du ikke kunne indtaste ellers, er åbne for dig, og du kan tjene en meget højere løn. Den tid, der kræves for at komme ind i højere stillinger, reduceres også kraftigt.

Fordi omkostningerne ved at tjene en ph.d. i erhvervsøkonomi varierer ganske lidt, er det en klog beslutning at undersøge, før de indskriver. Alt fra den specifikke skole og program til studielandet vil påvirke undervisningen og bør forstås inden starten.

Fordi et ph.d.-program i erhvervslivet og økonomi inkorporerer både erhvervslivet og den økonomiske side, er der mange karriere, der kan nås. På virksomhedssiden er det muligt at blive en leder, afdelingsleder, konsulent, vejleder eller leder. På den økonomiske side er både lavere positioner, såsom revisor eller revisor, og højere stillinger, såsom senior regnskabsanalytiker, opnåelige. Alternativt er det muligt at studere for at komme ind på uddannelsesområdet for at undervise fremtidige studerende om forretning og økonomi.

For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.