Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Ph.D. Programmer i Førskoleundervisning 2023/2024

1 Ph.D. Programmer i Førskoleundervisning 2023/2024

Oversigt

En ph.d. er en grad, som nogle studerende forfølge efter at have afsluttet deres bachelor- og kandidatuddannelser. For at opnå en ph.d. skal eleverne foretage original forskning og præsentere den i en afhandling. Nogle institutioner kan også kræve, at eleverne gennemfører kurser, inden de begynder deres afhandlinger.

Hvad er en ph.d.-uddannelse i tidlig barndom? En ph.d.-grad i uddannelse giver eleverne mulighed for at interessere sig for barndomsuddannelse ud over klasseværelset. Potentielle forskningsområder omfatter primæruddannelsens rolle i udviklingspsykologi, børnelitteratur og måden, hvorpå den påvirker præ-adolescent læringskapacitet, eller måder at integrere fysisk uddannelse i i stigende grad teknologibesvarede klasseværelser. Kursusarbejde kan hjælpe ph.d.-studerende med deres forsknings- og skrivefærdigheder samt introducere dem til vigtige spørgsmål i grundskolen.

Studerende, der har fået en ph.d.-uddannelse på dette område, kan opleve, at deres viden om komplekse spørgsmål i grundskolen gør dem mere egnede til stillinger i forbindelse med skoleadministration. Forsknings- og skrivefærdigheder udviklet ved at skrive en afhandling kan overføres til andre karrierer og områder af livet. Det pædagogiske aspekt ved ph.d.-uddannelsen giver eleverne indsigt i klassetrends.

Ph.d.-uddannelser kan tage flere år at afslutte, og priserne varierer afhængigt af institutionens valg. Kommunikation med universitetet giver direkte en ide om, hvor meget programmet vil koste.

Med denne grad kan eleverne være i stand til at forfølge karriere som uddannelseskonsulenter for skoledistrikt eller beslutningstagere, administratorer øverst i skolernes hierarkier eller som forskere i tidlig barndomspædagogik. Mange studerende, der tjener deres ph.d.-studerende, vælger at blive professorer. De kan være i stand til direkte at overvåge tidlige uddannelsesprogrammer og anvende deres afhandling forskning til real-world læseplan. De kan være i stand til at uddanne lærere, eller arbejde sammen med nonprofitorganisationer, der beskæftiger sig med uddannelse af underprivilegerede unge.

Ph.d.-uddannelser i tidlig barndomsuddannelse kan være tilgængelige i nærheden af ​​dig, på en ny og spændende sted, eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Uddannelse
 • Førskoleundervisning
Studieområde
 • Uddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger