Keystone logo

1 PhD Programmer i Filosofi i Det Forenede Kongerige 2023

Oversigt

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Filosofi er undersøgelse af generelle og grundlæggende problemer, for eksempel, dem forbundet med virkeligheden, viden, værdier, fornuft, sind eksistens, sprog. Filosofi er forskellig fra andre måder at tale om sådanne problemer ved sin kritisk og systematisk tilgang og sin støtte om rationelle argumenter.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Læs mere

Filtre

 • PhD
 • Det Forenede Kongerige
 • Humaniora
 • Filosofi
Studieområde
 • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger