Keystone logo

0 Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Reproduktionsmedicin Genetik 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Sundhedspleje
Studieområde
  • Sundhedspleje (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ingen programmer opfylder dine søgekriterier. Juster venligst dine filtre.

Clear filters

Popular education type

Ph.D. Programmer i Sundhedspleje Reproduktionsmedicin Genetik

En ph.d.-grad er den højeste grad en studerende kan nå fra en uddannelsesinstitution og kræver intens disciplin og studie. En almindelig titel er ph.d.-studien, der er kort for doktor i filosofi, hvilket indikerer, at en person, der gennemfører en ph.d., har opnået det højest mulige niveau af viden inden for et fag.

Så hvad er en ph.d. i genetik? En doktorgrad i genetik fokuserer på avancerede studier inden for genetik hos mennesker eller andre arter, samt biologi, bioteknologi og nøgleområder inden for videnskab afhængigt af den studerendes fokusområde. Grad programmet centrerer typisk på at anvende den studerendes studier på reelle måder, der fremmer det specifikke naturvidenskab, den studerende er involveret i. Dette kan omfatte avancerede forskningsprogrammer og stipendier, der ofte samarbejder med mere højtstående videnskabelige medarbejdere på lang og kort sigt projekter.

Doktorsstuderende får videnskabelige og tekniske færdigheder, der giver en fordel i specialiseret arbejde. Færdigheder såsom hvordan man melder et protein i bioinformatik og hvordan man udfører ELISA-analyser kræver engagement, men eleverne kan også lære praktiske færdigheder som at skrive, redigere og udgive hvidbøger.

Længden og typen af ​​ph.d.-uddannelsen kan påvirke omkostningerne for at fuldføre, samt institutionens størrelse og placering. Individuelle universiteter har forskellige omkostningsskalaer og kan give oplysninger om deres særlige programmer.

Med en ph.d. i genetik, udvikler eleverne ofte til højt specialiserede karriere. Studerende med fokus på bioinformatik kan blive bioinformatiker, der arbejder i forkant med informationsstyring i det digitale aspekt af biologiske videnskaber. Eller, afhængigt af deres fokus og præference, kan eleverne forfølge en rolle som neurovidenskab, der studerer virkningen af ​​genetik på hjernen og hvordan man bruger disse oplysninger til at forebygge eller helbrede hjernesygdomme. Kandidater med en ph.d. i genetik kan endda foder tilbage til det akademiske program, tage en rolle som mentor eller professor.

Studerende kan finde det rigtige ph.d.-program lokalt eller i udlandet, men mange universiteter tilbyder også online studie, hvilket giver hidtil uset adgang til deres uddannelser. For mere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.