Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 18 Ph.D. Programmer i Industriteknologi 2023

18 Ph.D. Programmer i Industriteknologi 2023

overview

En doktor i filosofi er en ph.d.-grad, men den kan fokusere på mere end filosofi. Faktisk tildeler de fleste universiteter en ph.d.-uddannelse på højt niveau inden for et hvilket som helst område, såsom humaniora, kunst, videnskab, teknik og matematik. Det kan tage fem til seks år at afslutte dette program.

Hvad er en ph.d. i industriel ingeniørvirksomhed? Et program med fokus på industriteknik er ofte designet til at forberede eleverne til at planlægge og gennemføre forskning, skrive papirer og lave tekniske præsentationer om emner relateret til feltet. De nøjagtige programkrav kan variere efter universitet, men indeholder ofte dybdegående kurser, forskning, undervisning og et afhandlingsprojekt. Studerende kan forventes at tage kurser som introduktion til stokastisk stimulering, mellemstatistik, produktion og logistik og matematisk programmering.

En ph.d. i industriel ingeniørvirksomhed kan give mange fordele.For eksempel kan eleverne være berettiget til højere løn, hurtig fremme eller ny karrieremulighed. Afhandlingen kræver, at studerende samarbejder med en professor, som kan hjælpe fremtidige forskningsprojekter glat.

Mange elever vil gerne vide, hvad omkostningerne ved en ph.d. er, før de begår et program. Undervisningen kan variere meget fra en skole til den næste, så det er vigtigt, at de studerende kontakter det universitet, de ønsker at deltage i, for at lære om omkostninger.

I gennemsnit fortsætter elever med ph.d. i industriteknik til professorer og forskere ved universiteter og andre akademiske institutioner. Dette er dog ikke den eneste ledige karrierevej. Kandidater kan også være i stand til at blive en ledende industrikonsulent, direktør for ergonomer, seniorkvalitetsingeniør, operationsanalytiker eller industriel ingeniørchef. Tidligere arbejde historie kan spille en rolle i karriere studerende kvalificere sig efter efter eksamen.

Det første skridt i at tjene en ph.d.-stipendiat gælder for et ph.d.-program. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

 • Ph.D.
 • Ingeniørvidenskab
 • Industriteknologi
fields_of_study
 • Ingeniørvidenskab (18)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format