Keystone logo

2 Ph.D. Programmer i Handelsstudier Virksomhedsledelse International virksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsledelse
  • International virksomhedsledelse
Studieområde
  • Handelsstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Ph.D. Programmer i Handelsstudier Virksomhedsledelse International virksomhedsledelse

En doktor i filosofi er den mest populære doktorgrad opnået med fokus på avanceret forskning inden for et specialiseret fagområde. Studerende gennemfører normalt en afhandling inden de kaldes "læge".

Hvad er en ph.d. i International Business Management? Programdeltagere tager kurs på gruppedynamik, økonomi, kvantitative forskningsmetoder og ledelse. Studerende vil lære om international business og strategier i ledelse, sammen med undervisning og forskningsmetoder. Typiske specialiseringer omfatter informationssystemer, økonomi, marketing, regnskab og ledelse. Kandidater har ofte mulighed for at netværk inden for området og endda studere i udlandet for et virkelig internationalt perspektiv. Gennemsnitlig tid i programmet er tre til fire år, selvom selvstudier eller deltidsprogrammer kan tage op til syv år.

Ledelseskompetencer, der læres i klasseværelset, tilpasser sig ofte godt i den private sektor, regeringens beskæftigelse og internationale organisationer. Økonomiske og forskningsmæssige færdigheder gavner studerende, der er interesserede i at styre personlig økonomi, herunder deres egne, og bistår i high-end beslutningstagning.

Med mulighed for fuldtids-, deltids- og selvuddannede programmer skal potentielle studerende undersøge programmet for at fastslå de dermed forbundne omkostninger og den tid, der bruges i klasseværelset. Det er også godt at spørge om typer økonomisk støtte.

De fleste ph.d.-uddannelser forbereder lærde til at undervise i et post-sekundært klasseværelse eller foretage forskning. Nogle studerende har flyttet ud over klasseværelset til at arbejde i virksomhedssektoren som administrerende direktører, forretningsudviklingschefer, økonomiske forskere og ledende risikostyringskonsulenter. At forstå de internationale og internationale forretninger kan åbne døren for at arbejde med internationale organisationer som De Forenede Nationer og Den Internationale Valutafond. Væksten af ​​universitetsprofessorer forventes at fortsætte stigende gennem 2024, for de interesserede i en akademisk karriere.

Ph.d.-uddannelser tilbydes på campus, online eller endog selvfacet, afhængigt af programmet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.