Keystone logo

51 Ph.D. Programmer i Journalistik og massekommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Journalistik og massekommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (51)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Journalistik og massekommunikation

En ph.d. er en avanceret grad til at følge bachelor-eller kandidatuddannelser, og er typisk det højeste uddannelsesniveau en studerende kan opnå. Ph.d.-uddannelser kræver normalt væsentlig og original forskning inden for et fagområde samt afslutning af en afhandling eller afhandling.

Hvad er en PhD i Journalistik og Massekommunikation? En ph.d. i journalistik og massekommunikation er en avanceret grad inden for kommunikation. Mange programmer kræver professionel journalistik eller medieoplevelse ud over bachelor- og kandidatgrad i kommunikation eller et beslægtet felt. Kurser kan omfatte emner som massekommunikationsteori, fundamenter i massekommunikationsforskning og massekommunikationsforskningsmetode.

En ph.d. i journalistik og massekommunikation giver kandidater med en række færdigheder værdifulde for fremtidige arbejdsgivere, herunder stærke skriftlige og verbale kommunikationsevner. Derudover er informationsindsamlingsevner og kritiske tænkningskompetencer nyttige i en række erhverv og i dagligdagen.

De samlede omkostninger ved at opnå en ph.d. kan variere. Faktorer, der påvirker omkostningerne, omfatter skolens placering, studietid og typen af ​​program. Undersøgelse af programudgifter før ansøgning kan hjælpe med at sikre potentielle studerende en god pasform.

En PhD i Journalistik og Massekommunikation forbereder kandidater til en karriere inden for massekommunikation og journalistikuddannelse, men er også nyttig på en række relaterede områder. Kandidater kan være en god form for stillinger som kommunikationsdirektør, pressesekretær, public affairs officer, medieforbindelsesofficer, reklamekonsulent eller for forskningsstillinger. Yderligere færdigheder giver kandidater til at arbejde i en række erhverv i den offentlige, ideelle og private sektorer.

Ph.d.-uddannelserne er tilgængelige på fuld tid og på deltid, og mange programmer omfatter mulighed for at tage kurser online ud over personligt. Programmer er tilgængelige over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.