Keystone logo

21 Ph.D. Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Jura
  • Generelle Juridiske Studier
  • Jura
Studieområde
  • Jura (21)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Jura Generelle Juridiske Studier Jura

En ph.d. er ofte den højeste grad udstedt af uddannelsesinstitutioner. Det kan tage fem til otte år at afslutte, afhængigt af afhandlingsemnet.

Hvad er en ph.d. i lov? En doktorgrad kan udstyre elever med viden om loven som den vedrører regeringspolitik, forskningsmetoder, statistik og økonomi. Enkeltpersoner kan tilpasse deres ph.d.-studier til at fokusere på et af mange områder, fra regerings- og socialt arbejde til juridiske og regulatoriske spørgsmål om internationale markeder og forretningsforvaltning. Individuelle ph.d.-uddannelser kan udvikles med en akademisk rådgiver for at sikre, at de studerende får den viden og indsigt, der er nødvendigt for at nå deres mål.

Færdigheder besat af ph.d.-kandidater med lovfokus kan omfatte forståelse og bevarelse af store mængder information, som kan bruges til undervisning eller opstilling af detaljerede procedurer. De interpersonelle og lederskabsfærdigheder, der udvikles under deres program, kan overføre til deres job, hvilket muliggør faglig udvikling.

Tilmeldings- og registreringsafgifter varierer ofte fra en akademisk institution til en anden. Programmets længde og intensitet i de krævede ph.d.-grader er blandt de bidragende faktorer for omkostningerne. Enkeltpersoner bør undersøge fremtidige skoler og programmer for at sikre, at de kan opfylde de nødvendige finansielle krav.

En ph.d. i lov kan føre til en undervisningskarriere på højkvalitetsuniversiteter og i juridisk forskning. Som en succesfuld kandidatkandidat kan belønnede erhverv indbefatte at blive en lovgiver eller en intellektuel ejendomsadvokat. En karriere som certificeret patentagent kan være en unik niche med stort potentiale. Ikke-traditionelle job for en lovgrad, der bliver mere og mere konkurrencedygtig, omfatter mediator, politiker og iværksætter. Statsrådgiver og militærforsker er alternative karriereveje, der også bliver mere almindelige.

Akkrediterede institutioner over hele verden tilbyder doktorgradsgrader. Online klasser giver fleksibilitet til at arbejde fagfolk og studerende, der er i landdistrikterne. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.