Keystone logo

53 Ph.D. Programmer i Jura 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Jura
Studieområde
  • Jura (53)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Jura

En ph.d. er den højeste grad på ethvert felt, og mange mennesker vælger at tjene det for at kunne undervise på et kollegialt niveau. Med en ph.d. bliver du førende inden for dit område efter mange år at studere og forske på avancerede emner som særlige lovområder.

&nbsp

Hvad er en ph.d. i lov og forskrifter? En ph.d. i lov og forskrifter er en avanceret uddannelse, der normalt indebærer en intens forskningsundersøgelse til et område af interesse, der kulminerer i en afhandling, som du rent faktisk forsvarer inden for et panel af andre ph.d.'er på området. Du vil have post-graduate klasser i loven og arbejde tæt sammen med en fakultet rådgiver at fremme din forskning i den rigtige retning.

&nbsp

At tjene en ph.d.-uddannelse tager mange års videregående uddannelse, men det er værd at bruge tid og kræfter. Når du har disse initialer bag dit navn, er det øjeblikkeligt anerkendelse af dit engagement, udholdenhed og hårdt arbejde. Du vil have indgående kendskab til et fagområde, der gør dig til en ekspert.

&nbsp

Omkostningerne ved en ph.d. vil variere efter kollegium. Fordi du allerede har din kandidatgrad på det tidspunkt, du ansøger om en ph.d., kan du muligvis arbejde som assistent for kollegiet eller have mulighed for at lære stipendier til at kompensere for dine omkostninger. At tjene din PhD kan tage tre eller flere år afhængigt af de kurser du har gået ind i programmet og hvor længe din afhandling tager.

&nbsp

Med en ph.d. har du mange muligheder for dig, herunder undervisning i videregående uddannelse på gymnasier og universiteter over hele verden. Med din specialiserede forskning kan du rådføre dig med virksomheder og regeringer inden for din ekspertise.

&nbsp

Åbn de døre du vil have med en ph.d. i lov og forskrifter. Tag skridt til at fremme din uddannelse og blive en leder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.