Keystone logo

7 Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Kønsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Kønsstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Samfundsvidenskab Kønsstudier

En ph.d. er en af ​​de mest eftertragtede grader i verden. Dem, der med succes har opnået denne legitimation, har identificeret sig som eksperter på deres valgte område. Selv om kravene til ph.d.-grader varierer meget mellem uddannelsessystemer, omfatter et ph.d.-program normalt en betydelig forskningsgruppe kaldet en afhandling eller en afhandling.

Måske spekulerer folk på, "Hvad er en ph.d. i kønstudier?" Denne grad lærer eleverne at analysere køn og seksualitet gennem en række linser. Lærde lærer, hvordan disse begreber har ændret sig over tid og over hele verden, og hvordan man undersøger, hvordan de interagerer med kulturelle og politiske kræfter. Det er typisk for disse ph.d.-studerende at vælge fokus for deres arbejde. En elev kan koncentrere sig om sine kurser eller undersøgelser af den rolle, som køn spiller i folkesundheden, mens en anden kan studere hvordan folk konceptualiserede seksualitet i en bestemt æra.

Doktorand i kønsstudier udvikler typisk stærke tværfaglige forskningsfærdigheder, der giver dem mulighed for at være ressourcefuld i at indhente oplysninger. Kandidater opnår også fremragende skrivefærdigheder og evnen til at tænke kritisk på rådende antagelser, der begge er nyttige i en bred vifte af erhverv.

Som enhver anden form for uddannelse vil omkostningerne forbundet med at forfølge en ph.d.-forskel være forskellige for studerende i forskellige lande og på forskellige institutioner. Den bedste måde for interesserede personer at estimere, hvor meget de skal forvente at betale for deres uddannelse, er at kontakte deres interesseprogrammer direkte.

Mange studerende ser en ph.d. i kønstudier som en vej til at blive en professor, som underviser og gennemfører forskning på området. Uden for akademiet kan organisationer søge kandidater til stillinger som politikanalytikere for at forstå, hvordan love og sociale programmer kan påvirke mennesker med hensyn til køn og seksualitet. Kandidater kan også blive direktører eller koordinatorer til programmer, der fokuserer på kønsaspekter eller fortaler for seksuelle minoriteter.

Mange universiteter tilbyder ph.d.-studerende i kønsstudier i forskellige formater, herunder online. Fjernundervisningsprogrammer kan være særligt tiltalende for studerende, som har brug for fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.