Keystone logo

36 Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Kemiteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Ingeniørvidenskab
 • Kemiteknologi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (36)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ph.D. Programmer i Ingeniørvidenskab Kemiteknologi

  "Ph.d." er forkortelsen for det fulde navn på graden, som er Doctor of Philosophy. I mange akademiske discipliner fungerer ph.d. som den højeste kvalifikation, der kan tildeles af et universitet.

  Hvad er en ph.d. i kemiteknik? Kemiteknik er et videnskabeligt felt, der kan omfatte alt fra fysik og kemi til biologi. Det er primært beskæftiget sig med produktion, omdannelse og transport af kemikalier, selvom det også kan omfatte korrekt brug af materialer og energi. Kemiske ingeniører udformer teknologien, der anvendes i næsten alle større industrianlæg ud over små systempilotanlæg.

  Ligesom kandidater fra mange såkaldte "hårde" videnskabelige felter har doktorer i filosofi inden for kemiteknik tendens til at finde karriere i deres disciplin. Da nye industrier fortsætter med at udvikle sig, har kemisk ingeniørvirksomhed potentialet til at blive endnu mere efterspurgt.

  Undervisning til ph.d.-uddannelsen afgøres af den pågældende institution. Andre økonomiske bekymringer afhænger af, om ph.d.-kandidaten skal pendle, flytte til et andet område eller deltage i online kurser. Internettet kan være en stor ressource til at bestemme hvilket valg der passer til dine forhold.

  Kandidater fra en ph.d. i kemiteknologi program finder typisk en bred vifte af potentielle karrieremuligheder. Kemiteknologi anvendes i mange brancher, herunder biokemisk ingeniørvirksomhed, brændselscelleoprettelse, metallurgi, mineralforarbejdning, petroleumsteknik, polymerer og procesminaturering. Disse industrier præsenterer typisk en teknisk udfordring, der kan være helt tilfredsstillende for ingeniøren. Kemiteknik er også præget af avancerede forskningsområder som bioteknologi og nanoteknologi. En ph.d.-studerende kan også kvalificere dig til en undervisningsposition i post-sekundær uddannelse.

  Et ph.d.-program tager typisk omkring fire års fuldtidsundervisning at fuldføre. Nogle institutioner tilbyder også deltids- eller fjernundervisning muligheder for studerende, der ikke kan forpligte sig til heltid. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.