Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Kinesisk 2024

3 Ph.D. Programmer i Kinesisk 2024

Oversigt

Normalt anerkendt som det højeste uddannelsesniveau, en studerende kan opnå, en doktor i filosofi eller ph.d., er en grad, som nogle mennesker forfølger efter et kandidatuddannelse. Det kræver normalt en grundig afhandling eller afhandling efter omfattende forskning og studier og tager tre til seks år at opnå.

Hvad er en ph.d. på kinesisk? At tjene en avanceret grad som denne består af dybtgående forskning i en bestemt kinesisk koncentration. Studerende, der deltager i dette postgraduate program, studerer ofte sprogets komplicationer, som f.eks. Syntaks og udtale. Undersøgelser omfatter typisk også detaljerede anmeldelser af litteratur, der spænder fra klassisk til moderne, med nogle koncentrationer, der fokuserer på historie, kunst eller andre områder vedrørende kinesisk kultur.

Udover højere akademiske legitimationsoplysninger lærer de fleste deltagere i denne type program også, hvordan man styrer tid effektivt, finder innovative løsninger på problemer og kommunikerer både mundtligt og skriftligt. Disse færdigheder kan finde anvendelse på ethvert område af liv, professionel eller på anden måde.

En ph.d. i kinesisk kan svinge i prisfastsættelse afhængigt af land, skole og længde af programmet. For fuldt ud at forstå omkostningerne forbundet med denne type undersøgelse, kontakt potentielle interesserede skoler og spørg direkte om indlæggelser og undervisning.

Der er mange karriereveje, som en person med en ph.d. i kinesisk kan forfølge. Mange elever går på arbejde som tolke eller oversættere. Andre lærer engelsk til kinesiske studerende, mens nogle bliver gymnasielærere, universitetsprofessorer eller forskningsassistenter. Endnu andre finder regeringstjenester som politikanalytikere eller internationale rådgivere.

Ph.d.-uddannelser i dette specifikke felt tilbydes af en række institutioner rundt om i verden. Nogle universiteter tillader off-campus-undersøgelse, hvilket kan vise sig meget praktisk for dem, der har brug for fleksibilitet i planen. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Sprog
 • Kinesisk
Studieområde
 • Sprog (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger