Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Ph.D. Programmer i Kognitiv videnskab i Jakarta, Indonesien 2023

1 Ph.D. Programmer i Kognitiv videnskab i Jakarta, Indonesien 2023

Oversigt

For alle dem, der er interesseret i at studere indonesiske og andre sprog Jakarta er det bedste sted at gå. Det har alle de gode uddannelsesinstitutioner, der giver god kvalitet uddannelse på en meget rimelig pris. Vestlige universiteter i Jakarta er kendt for deres gode uddannelsessystem og støtte til studerende.

Indonesien har vedtaget en uddannelsessystem af høj kvalitet, som giver undervisning i tre grundlæggende niveauer med det højeste niveau er den universitetsniveau. Senest landet opgraderet fem gymnasier til fuldt universitet niveauer med et mål af imødekommende selv internationale studerende, der måtte ønske at studere i Indonesien. Videregående uddannelser i Indonesien er akkrediteret af National Accreditation Board for videregående uddannelse. Nationen 's hovedstad er Jakarta.

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Læs mere

Filtre

 • Ph.D.
 • Uddannelse
 • Kognitiv videnskab
Studieområde
 • Uddannelse (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger