Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Kompositionsstudier 2024

3 Ph.D. Programmer i Kompositionsstudier 2024

Oversigt

En ph.d., eller doktor i filosofi, er en avanceret ph.d.-grad, der typisk tager mindst tre års studier. Ph.d.-kandidater skal som regel præsentere en afhandling eller en afhandling baseret på deres egen forskning for at kunne udarbejde.

Hvad er en ph.d. i kompositionsstudier? En ph.d. i kompositionstudier er et program i engelsk afdeling inden for retorik og komposition. Kursusarbejde omfatter emner som kompositionhistorie og teori og applikationer til skrivning, samarbejde og redigering. Mange programmer omfatter både teoretisk og praktisk viden om forsknings- og skriveundervisning. Programmer kan understrege brugen af ​​skrivning som et værktøj til læring og for at opnå specifikke formål og hvordan man designer, adfærd og offentlig forskning.

Kandidater med ph.d. i komposition Studier vil have en bred vifte af færdigheder, der er nyttige i den virkelige verden, herunder evnen til at arbejde sammen for at løse problemer. Yderligere færdigheder som evaluering og stærke skrivefærdigheder vil tjene kandidater i en bred vifte af karriere.

Udgifter til ph.d.-uddannelser kan variere meget. Placering, format og længde af studie kan alle bidrage til de samlede omkostninger. Udsatte studerende bør overveje deres egne økonomier og forskningsomkostninger for programmer for at sikre en god pasform.

En ph.d. i kompositionsstudier egner sig til en række karriere i mange sektorer. Udover undervisningssammensætning og retorik på universitetsniveau forbereder coursework kandidater til ikke-akademiske karriere. Kandidater er ofte velegnede til forskningsstillinger og administration af læseprogrammer. Overførbare færdigheder kan også gøre en kandidat til en god pasform til stillinger som programleder eller studiekoordinator.

Programmer til at opnå en ph.d. er tilgængelige over hele verden i både online og in-person formater. Afhængig af en studerendes tidsplan er nogle programmer også tilgængelige på deltid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Humaniora
  • Kompositionsstudier
Studieområde
  • Humaniora (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat