Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Ph.D. Programmer i Kriminologi 2024

4 Ph.D. Programmer i Kriminologi 2024

Oversigt

De, der allerede besidder en bachelorgrad eller en kandidatgrad, kan beslutte at genoptage akademiet og forfølge en ph.d. Disse grader er forskningsorienterede og er designet til at give kandidater en specialiseret viden om deres fagområde.

Hvad er en PhD i kriminologi? De fleste ph.d.-uddannelser i kriminologi er designet til at producere akademiske forskere og ledere med stor viden om retlig politik og hvordan det gælder forskellige indstillinger. Studerende kan tage kurser i retfærdighedsteorier, retsopførsel, retlige organisation og administration, kriminalitet og kriminalitet, statistik og forskningsmetoder. Udover at tage klasser, kan kriminologi studerende også bruge en betydelig mængde tid på at lave forskning.

Mens man forfølger en ph.d. i kriminologi, kan eleverne blive akademiske forskere på deres område, hvilket kan give dem forskningens troværdighed fremadrettet. Studerende kan også lære at gøre en forskel i udviklingen af ​​politikker og forbedre deres ledelsesevner, som kan hjælpe dem med at opleve reel karriere succes.

Hvor lang tid det tager at fuldføre en ph.d. i kriminologi kan påvirke, hvor meget det koster at tjene denne grad. Andre faktorer, som om programmet er personligt eller online, samt undervisningsprisen, som skolens afgifter kan påvirke de samlede omkostninger.

Dem, der tjener en ph.d. i kriminologi, kan arbejde på en række områder. For eksempel kan de med denne grad flytte ind i en karriere involveret i straffeundersøgelser eller rettelser, arbejde som retshåndhævende agent eller retsmedicinsk videnskabsmand. De med denne grad kan også sikre en karriere i regering, høring, forskning, politik eller akademi, der arbejder som rådgivere, advokater, forskere og professorer. Derudover kan nogle, der holder denne grad, beslutte at køre for offentligt kontor som en valgt embedsmand, mens andre kan beslutte at arbejde for en offentlig eller privat organisation

En ph.d. i kriminologi kan føre til spændende oplevelser for kandidater. Online kursusarbejde giver mulighed for dem med job eller andet optaget liv. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Jura
  • Strafferet
  • Kriminologi
Studieområde
  • Jura (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat