Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 31 Ph.D. Programmer i Kulturstudier 2024

31 Ph.D. Programmer i Kulturstudier 2024

Oversigt

En doktor i filosofi eller ph.d. er en avanceret grad, der kræver mange års studier, dedikation og hårdt arbejde at tjene. Med deres omfattende viden og øget ekspertise anses personer, der tjener en ph.d., ofte for at være eksperter inden for deres område.

Hvad er en ph.d. i kulturstudier? Dette program giver eleverne en dybtgående uddannelse vedrørende undersøgelse og analyse af verdensomspændende kulturer. At afslutte en ph.d. i kulturstudier kan kræve at lære om kunstens kunstneriske og litterære traditioner samt indflydelsen af ​​handel, medier, nationalisme, indvandring, uddannelse og race i en kulturens identitet. Eventuelle kursusemner kan omfatte køn og seksualitet, menneskerettighedspraksis, politiske landskaber, indvandring og etnicitet, militarisering og konflikter samt rejser og turisme. Ph.d.-studerende vælger ofte at fokusere på et bestemt område, såsom menneskerettighedsstudier eller feministiske teorier.

At tjene en PhD i kulturstudier giver eleverne mulighed for at fokusere deres læring i et bestemt område, der interesserer dem, hvilket kan være meget givende. Forfølgelsen af ​​en avanceret uddannelse kan også hjælpe kandidater til at finde karrierer, der betaler godt og øget faglige og personlige muligheder.

Omkostningerne til at opnå en ph.d. kan variere fra en elev til en anden og kan afhænge af en række faktorer. Interesserede studerende skal tale direkte med deres potentielle skoler og bede om aktuelle oplysninger om undervisningsrenter og andre mulige gebyrer.

Kandidater med ph.d. i kulturstudier har mange karrieremuligheder til rådighed for dem inden for uddannelse, forskning, administration, rådgivning, politikudvikling, sociale ydelser og nonprofit-feltet. Studerende kan vælge at arbejde som professor, undervise kulturstudier eller fokusere deres undervisning på en bestemt kultur, såsom vestlige kulturstudier eller afroamerikanske studier.Studerende kan også vælge at arbejde som samfundskreds koordinator, kulturforsker, social advokat, museum direktør og administrator eller administrerende direktør for en NGO.

At gennemføre en ph.d. i kulturstudier kan være et livslangt mål, men det starter med et enkelt skridt. For at tage det første skridt, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Samfundsvidenskab
  • Kulturstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat