Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 3 Ph.D. Programmer i Kunststudier 2023

3 Ph.D. Programmer i Kunststudier 2023

Oversigt

En ph.d. er også kendt som en doktor i filosofi eller doktorgrad. Det er det højeste niveau af akademisk grad, som en studerende kan opnå fra et universitet eller college. Når programstudier er afsluttet, forventes den studerende at producere en faglig afhandling kaldet en afhandling.

Hvad er en ph.d. i kunststudier? En doktorgrad i kunststudier fokuserer typisk på og specialiserer sig i enten kunst som musik og maleri eller billedkunst som keramik, gobeliner og mosaikker. Studerende kan vælge mellem klasser som scenekunst, skulptur eller animation. De kan også studere emner som smykker design, printmaking og politisk kunst.

Doktorgradsstudenter med speciale i kunststudier er ofte kreative personer, der drømmer store og kærlige farver. Af denne grund udvikler mange færdigheder inden for design, mode og markedsføring, der kan hjælpe med at lancere succesfulde karriere. De kan også lære tålmodighed, fokus og beslutsomhed, da de skaber kunststykker.

Programudgifter til ph.d.-grader i kunststudier varierer meget mellem universiteter. Dette skyldes, at programmerne varierer i længden og de klasser, der kræves for kursusafslutning. Potentielle studerende kan typisk kontakte skolen efter eget valg og anmode om oplysninger om tilmeldingsomkostninger.

Kandidater med en filosofisk doktor i kunststudier kan have studeret maleri, fotografering, animation, skulptur, film, printmaking eller illustration. Derfor kan de karriere, de søger, varieres og er ofte meget personlige. For kandidater med en kærlighed til forskning og historie, museum eller galleri kuratorer, særlige samling bibliotekarer og historiske bog illustratorer kan være deres karrieremuligheder. For de interesserede i erhvervslivet kan man blive ledere eller afdelingsledere over fotografer, grafiske designere eller printmakers, hvilken type karriere de søger.

En ph.d. i kunststudier kan findes hos adskillige universiteter over hele kloden. For at finde et studieforløb, der passer til din travle livsstil, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Ph.D.
  • Kunststudier
  • Kunstfagene
  • Kunststudier
Studieområde
  • Kunststudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat